Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Naše maminky a babičky byly ženy devatera řemesel. Umíte i vy vyrobit nějaký pěkný výrobek? Krajkovou dečku, sváteční věnec, keramický hrníček... Nebo něco jiného? Pochlubte se ostatním!
Obdivuji každého, kdo je šikovný, já to bohužel nejsem.
Ja jsem sve sikovne ruce sverila do liceni. :-) na to clovek musi take mit trpelivost a techniku a sikovne ruce. :-) hodne veci jsem se naucila v makeup institute v praze. byla jsem tam na nekolika jejich kurzech skrz liceni
Umím pěkně kreslit
myslíte si, že by obyčejnu muž zvládl namontovat a ,,poskládat, záhradní krb?
Řekněte mi prosím zda mi stačí všechno co mají v té kategorii k postavení venkovního krbu svépomocí https://www.levnekrby.cz/stavebni-material/
je tu někdo, kdo by mi uměl sedadla v autě potáhout kůži?
Ahoooj :) Holky, docela uvažuju, že bych se naučila vyrábět doma šperky. Jen ale nevím, kde mám koupit komponenty? Docela dobře vypadá tento shop https://www.koralek-obchod.cz/. Máte s tím zkušenosti?
Ahoj, měla bych dotaz... Kde kupujete nářadí? Jako myslím tím nářadí domů. Vrtačky a podobně. Potřebujeme obnovit to, co doma máme a taky dokoupit nové věci. Díky moc.
Ruční práce, to je moje parketa. Pletení, vyšívání, skládání, puzzle....
Já se teď zapojila do online kurzu šití bot a hrozně mě to baví :)
To je skvělý, co je to za kurz? To bych taky ráda zkusila :)
Koukni se na kurzyproradost.cz ;)
Paráda, děkuju za odpověď :)
Tak co pustila ses do toho?
Hned a hrozně mě to chytilo, fakt si to užívám :))
Tak to mě těší :)
Koukám že tam mají spoustu zajímavých kurzů, skoro ani nevím jaký si vybrat jako první :)
Jojo mají tam něco pro každýho :)
Pustila jsem se taky do toho šití bot nakonec a je to skvělý :-))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.