Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, byla bych moc ráda za nějaké tipy a doporučení kvalitních kuchyňských nožů. Sestra se mi příští rok vdává a jako svatební dar by si přála sadu nožů tak bych jí ráda pořídila takové, aby si už nemusela pořizovat jiné.
Ahoj, tyto jsou lehoucky. Mají je naší doma, závidím. https://profikuchar.cz/c/sady-nozu/ivo-premier-sada-4-kuchynskych-nozu-90075 Letos si je přeju od Ježíška, tak uvidíme :)
Přidám se s dovolením do diskuze, mám problémy s karpály a vadí mi těžké nože, koupila jsem si s plastovou rukojetí, ale během 2 měsíců se rukojeť oddělila a zatékala tam voda. Někdo nějaký tip prosím na lehké, ale kvalitní nože?
Vybírám teď vybavení do nové kuchyně a chci si konečně pořídit kvalitní kuchyňské nože tak budu ráda když budete sdílet zkušenosti s výrobci, díky :)
Ahoj, hele, ty služby se odvíjí od toho, kolik nožů necháš brousit a jak často. Oni mají ale na webu ceník, tak tam mrkni a budeš vědět co a jak :)
Aha, super, čili čím častěji a více nožů, tak tím je ta služba levnější, že? A jak dlouho trvá, než nože nabrousí pošlou zpět?
Jojo, přesně tak. Já jsem si zvolila broušení 3x do roka a vyšlo to super ta cena. A hlavně je bezvadný, že se nemusím o nic starat, protože oni myslí na vše za mě a oválky mi posílají sami.
Ahoj, je tu někdo, kdo nechává brousit nože přes tuto službu https://www.ostraposta.cz/. Já ji neznám, náhodou jsem na nic narazila, ale jako musím říct, že mě hodně zaujala. Budu ráda za vaše zkušenosti. Díky moc.
Ahoj, já s nimi mám super zkušenost. Fuguje to tak, že si službu objednáš, napíšeš kolik nožů chceš nechat brousit. Oni ti pošlou obálku s kryty na čepele. Ty jim je pošleš zpět, oni je nabrousí a pošlou zpátky. Je to super a hlavně pohodlné. Celé to trvá tak týden :)
Emmo, díky moc. Tu službu jsem neznala, ale je super. Už mám doma naostřené nože a jsou teda topovka. Krásně se s nima teď vaří. Opravdu obrovský rozdíl.
Nemáš zač. Jojo, oni jsou super :) Rychlý a co teda oceňuju fakt moc, tak to je to, že jsou rychlý.
Emo, díky díky moc za info. Jak je to s cenou té služby? Jak se to pohybuje?
Ahoj, když se podíváš na web ostraposta, tak oni tam ceník uvedený mají. Ta cena je odvislá od toho, kolik nožů a jak často je necháš brousit :) Čím častěji, tím je cena nižší :)
Ano, je to přesně tak. Já jsem si nastavila 3x do roka to broušení a o nic se nestarám. Chodí mi podle toho obálky, takže pro mě je tohle naprosto ideální :) Nemusím na nic myslet :)
Mám ráda keramické nože, vydrží dlouho a i vypadají pěkně s bílou čepelí.
A jaký máš cenový limit ? To je docela drahá sranda jestli chceš koupit kvalitní sadu :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.