Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaký seriál, nebo seriály sledujete? Ordinace, Ulice, Znamení koně nebo jiný?
Ja na Slovensku sledujem Dr.House-a,Klinika Grey CSI-seriály, Kosti, Odložený prípad, Columbo.......... jednoducho všetko čo má v sebe záhadu;-)*1* .
Uff..uff.. My name is Earl, Simpsnovi, Futurama, Jak jsme poznal vaši matku, Ajťáci, Řekni kdo tě zabil, Přátelé, Griffinovi, South park, Odložené případy, Zoufalé manželky, Gilmorova děvčata, Bratrstvo neohrožených, Chůva k pohledání, Dva a půl chlapa, Pohotovost, ..přiznám se, že i ve své době Dallas... *4* ...takže tak od každého žánru jen to nejlepší.. alespoň pro mě... *1*
V SR teraz beží Tisíc a jedna noc, tak si to občas pozriem, ale že by som sa išla zblázniť keď nevidím niektorú časť, tak to nie. Rada si tiež pozriem Panelák a tiež aj Ulicu.
já mám moc ráda Tisíc a jedna noc
Zdravím všechny "seriálky",vypustila jsem všechny drijáky,vrhla jsem se na romantiku a všední den.Tak začínám ve 14:30 na Barandově "Sandrou a Lukasem,uvařím si kafčo a počkám na Tisíc a jednu noc,pak se vrátím do reality,také na Nově,na Ulici.Využívám toho,že jsem v důchodu,nemocná,tak čučím na seriály.<3<3
That's way more cleevr than I was expecting. Thanks!
Keď že som krátko po porodě ;*(, pozieram Comeback :-p. No moj Pepa iba Volajte NOVU :-P
Není pravda, že "dneska ... nemáte na to". Ty regály jsou TAK PŘEPLNĚNÉ rozličným tovarem, že ne všechno si můžete koupit. Ale přitom si MŮŽETE NA COKOLI z toho, co chcete, UŠETŘIT!!! ;-) Dřív vám šetření bylo na houby, když nebylo za co to utratit. ;*(*2*;*( Za TOTÁČE bylo V REGÁLECH tak málo zboží, že jste si mohli koupit STEJNĚ JEN tu JEDNU věc, protože jich prostě VÍC DRUHŮ NEBYLO - byl jen jeden druh (a často ani ten). Žádný výběr!!!:-O:-/;*(>:(>:(>:( Nicméně mám seriál Žena za pultem docela ráda, neb na mne dýchne atmosféra tehdejší doby. Tu ideologii tvůrců sice vnímám, ale jako totálně vedlejší vjem. Čtu "mezi řádky" a sleduji osudy hrdinů v tom příběhu a také osudy samotných herců (Maciuchová, Hanzlík, Haničinec, Boušková, Potměšil, Švorcová, ap.,ap.) jak se vyvíjeli do dneška... Tehdá jsem rodila a tak mi to připomíná i porod... :-P <3:-P Váš Karel <3*4*<3
Teorie velkého třesku, Jak jsem potkal vaši matku, chuck, řekni kdo tě zabil
Furrealz? That's marvloeusly good to know.
proc nevysilate pokracovani serialu? proc lidem neodpividate na dotazy? proc neinformujete abysme byli spokojeni? delate si z nas srandicky?kde jsoz sliby pokracovani Furstenhofu? proc neinformujete posluchace jestli bude pokracovat aerial Dr.Martin ??
Sleduji a sleduji je ráda.Ordinaci,ulici,přístav ohnivý kuře a nestydím se za to,nemám ráda filmy kde se střílí,a mezi náma vždyť opakují všechno stále dokola.;-);-)
Já sleduji Ordinaci v růžové zahradě 2 a Ulici a nikdy si nenechám ujít ani jeden díl
Jednoznačně ordinace a ulice, koukala jsem i na přístav, ale už to není to co to bývalo.
Sleduji ordinace a ulice. Kdyby na jinem programu davali neco lepsiho, tak serial vynecham, ktery o nicem.
Já ráda koukam na ordinaci,ulici a ted na ohnive kure na prime
Já koukám na Teorii velkého třesku - každý všední den od 21,30hod. Doporučuji.;-)
Já koukám tedy jen online a oblíbené mám: Kravaťáci, Hříšníci a Aféra.
Já sleduji Grimma, Teorii velkého třesku, jak jsem poznal vaši matku, Misfits, upíři deníky, Průměrňákovi, taková moderní rodinka, Dextera, Dr. house *1*
Doporučuji seriál Až po uši (byl točený pro HBO ) a je tam super obsazení českých herců . Je tam skvělá zápletka . Jeden díl trvá cca 30 minut, takže pokud je někdo marod nebo se nudí ,dá se to shlédnout za 1 den ;-) A mají dotášet další díly. V první serii jich je 12 nebo 13 myslím. Za mě TOP <3 *5*
Ordinace,ulice,modrý kód a ohnivý kuře 😁
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.