Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Můžu poprosit o tip, jaké hračky pořídit pro děti starší 3 let ?
No už se těším až nám to ve čtvrtek otevřou, protože mi chybí ještě docela dost věcí o které si kluci napsali Ježíškovi
Když jsem dělala naposledy objednávku, tak nad jistou částku dostaneš poukaz v jisté hodnotě, který pak můžeš využít na další nákup :) navíc je super, že ty jejich prodejny fungují jako výdejny, ne všechny, ale některé ano, což je super, že to mají kolikrát skladem a máš možnost si to vyzvednout dřív než kdyby ti to vezla nějaká přepravní společnost
Zkus se mrknout třeba do nějakého katalogu s hračkami. Nebo na eshopy .. Pompo má hodně velký výběr hraček a hlavně má teď super akci s poukazy :)
Co tam mají za akci ?
Tak ono záleží, zda je hračka určena pro dívku či chlapce. Pro dívku bych zvolila pravděpodobně nějakou panenku, pro chlapce pak třeba autíčko na dálkové ovládání, mě osobně se líbí akrobatické autíčko z https://hrackyzadobrekacky.cz/rc-modely/akrobaticke-auticko-twister-dlba
Kde se dají tady ty hračky sehnat ? :)
Já je nakupuju tady přes ty stránky www.mandala-montessori.eu/en/ Hlavně se nenech zmást, ač jsou stránky v aj, tak měna je korunách a zasílají normálně do Čr :)
Já jsem kupovala dcerce ke 3. narozeninám kuchyňku a malá si rádá skladá kostičky na sebe, tak jsem jí koupila hračky mandala montessori :)
Taky máme hračky manadala montessori, viděla jsem je u kamarádky a syna zaujaly taky, tak jsem mu jich pár nakoupila a je fakt, že jsou to jedny z mála hraček, se kterými si hraje
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.