Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemá tu prosím někdo zkušenost s odposlechy ? Kam je možné je umístit, aby nebyly vidět ?
Já jsem od nich chlapovi kupovala potápěcí býle s kamerkou a říkal, že je to fakt dělo.
Zkuste se podívat do kontaktů jestli není možnost se s nimi nějak poradit :)
Brácha mi nakonec poradil tady tenhle tip www.spyexpert.cz/odposlechy-s-kamerou/83-gsm-gprs-lokator-kamera-a-odposlech-foto-video-audio.html a svůj účel splňuje :) takže děkuji za doporučení
Spyexpert můžu jedině doporučit a souhlasit s vaším bratrem. Mají opravdu kvalitní vybavení a člověk se na něj může spolehnout.
Seženu někde rušičku odposlechu?
já jsem ji sehnala, dlouho jsem hledala, ale nakonec našla na www.1obchod.com
Máte někdo zkušenost s tou chůvičkou s kamerou a obrazem s nočním viděním co tam prodávají?
Myslíte tuto https://www.1obchod.com/products/digitalni-baby-monitor-2-4-nocni-videni/ my ji máme doma a funguje báječně i v noci je dobře vidět
Děkuju za tip, dívala jsem se na to jejich zařízení, ale mají toho neskutečně moc a popravdě teda nevím, které zvolit.
Zkuste Nino mrknou na zařízení od spyexpertu, tam určitě najdete, co potřebujete :)
Záleží jestli chcete čistě odposlech, nebo odposlech s kamerou, odposlech s lokalizací polohy, odposlech se stálým provozem ... no je toho opravdu hodně a je potřeba upřesnit, co konkrétně od věci požadujete, pak budu schopna poradit :)
Zkuste mrknou na www.spyexpert.cz ... mají velký výběr co se týče odposlechů.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.