Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kam na přístrojové ošetření celulitidy v Praze ? Chtěla bych podstoupit takové ošetření, ale ráda bych do nějakého osvědčeného salónu, budu ráda za každý tip.
Ahoj holky, prosím o tip na něco učinného proti celulitidě.
Ahoj, mrkni na Deadiacosmetics. Jejich péče je asi to jediné co mi pomohlo. Jinak všude ti budou doporučovat hodně hydratovat a hlavně hodně pít.
Dekuji, rychle jsem to zkoukla a maji opravdu siroky vyber a zamereni, od vseho neco! :-)
Myslíte, že pomáhají i ty krémy co se prodávají na celulitidu ?
Za mne rozhodne ne, chce to ucinny zakrok u odbornika, mam sve zkusenosti.
Zkusenosti i primo s nejakym zakrokem? Jakym prosim? Nejsem v tom moc zbehla alenejaky zakrok bych urcite uvitala, kosmetika ani nejhuznejsi cviky mi nikdy moc nepomohly.
Byla jsem v Praze, Amaryllis centrum a vrele doporucuji!
Hmmm Praha a jaky zakrok si mela presne? Opravdu to pomohlo? A cena? Jak to maji s cenou?
Ceny si myslim ze jsou uplne v poradku, nic draheho za tu kvalitu :-) amarylliscentrum.cz/cenik, jukni sama, ja bych nejradeji sla na vse, zacinam na tom mit zavislost :D :-)
Je několik metod odstranění celulitidy, která je podle vás dobrá v případě, že máte na stehnech už celkem dost velké krátery?
Nechala bych si poradit na klinice. Já jsem podstoupila monopolární radiofrekvenci s ultrazvukem. Měla už nesnesitelnou pomerančovou kůži. Docházela jsem na 10 ošetření a budu zase asi pokračovat. Výsledek je skvělý :)
Děkuji. Našla jsem toto ošetření na klinice Amaryllis a mají i dobré hodnocení. Kam na to chodíš? Hledám něco v Praze :)
Já sem do Amaryllis centra chodila na injekční lipolýzu a ta mě celulitidy zbavila úplně. Tím, že se to aplikuje v injekcích přímo do podkožních tukových oblastí tak se to dostane k ložisku a nějakým způsobem to pracuje.
Taky chci něco dělat s tou celulitidou, ale musím se podívat jaké mají ještě ošetření, protože injekce snáším hodně blbě a dobrovolně bych do toho určitě nešla.
Dělají i jiná ošetření .. bez jehel .. třeba zábaly a jiné, ty jsou taky účinné. Jestli si tím nejseš jistá, tak se zkus objednat na konzultaci, kde ti všechno řeknou co je pro tebe vhodné :)
A je tam efekt taky tak velký jako u toho ošetření za pomoci jehel ? Ono přece jenom když se něco aplikuje pod kůži přímo ke zdroji, tak by ten rozdíl nebo efekt měl být větší nebo alespoň rychlejší ne ?
Když já se bojím té bolesti :( fakt mám s jehlama problém :/
To já samozřejmě chápu a jsou i jiné varianty a ošetření jak se celulitidy zbavit. Nejlíp ti ale poradí přímo ošetřující až uvidí stav :)
Mě celulitida nějak netrápí ale řeším velké břicho a zadek... podařily se tyto partie někomu nějak shodit přirozeně?
Myslím si že by to mohlo jít i přirozeně ale bez práce to nebude... Já na cvičení moc nejsem, partie kde nemůžu shodit jsem si nechala na liposukci odsát a mám vystaráno
A kam chodíte na liposukci?
Navštěvuji tohoto plastika http://plasticka-esteticka-chirurgie.cz/
Dobrý den, všechny ty zákroky dělá ten plastik který je na stránkách? ... děkuji ...
Dobrý den, zábaly Body Wraps proti celulitidě jste někdo zkoušel?? <3
*3*Já jsem byl na Body Wraps v Praze 9 a můžu jenom doporučit. Výsledek mě víc, než mile překvapil *3*
Ahoj, ano? Moc díky,že jsi odpověděla. Praha by taky pro mě připadala v úvahu. Tak děkuji, já se tam možná tedy objednám.
Je to toto? bodywraps.cz/partnerske-salony kde jsi byla?
Tak už měsíc docházím na ošetření proti celulitidě a musím říct, že je to mazec jaké jsou výsledky. Mám za sebou teprve tři ošetření, ale celulitida už skoro vůbec není vidět.
A kolik ošetření je potřeba ?
Tak to je indiiduální stejně tak jako tip ošetření. Většinou se to pohybuje tak kolem šesti ošetření, ale máš lepší, když se objednáš na konzultaci a tam ti už řeknou, co je vhodné přímo pro tebe :)
taky jsem moc spokojená se službami amaryllis centra, mají moc hezké prostředí a hlvně příjemný personál
A jak se v amarallis centru pohybuje kosmetika cenově ?
Chriss: Nechám vám tu odkaz, kde najdete celkový ceník www.amarylliscentrum.cz/cenik/telo
Na jaké konkrétně ošetření chodíte ? :)
chodím Vendy na klasickou kosmetiku a nechávám si tu aji prodlužovat řasy :)
též mohu doporučit body factory, docházím sem na kosmetiku a ošetření pleti a velice se mi tu líbí a jsem tu moc spokojená
Zkus zavolat Hedvice Baťhové z Body Factory... To je osvědčený salon a Hedvika je neskutečný profík! Sama k ní chodím a jsem moc spokojená! Jen prosím tě, ona je dost zaneprázdněná, tak pokud by ses nedovolala hned, napis treba sms, ona se ti ozve sama, hned jak bude mit chvilicku. Napred se domluvite na konzultaci, reknes ji, co te trapi a ona navrhne nejlepsi reseni :) Budes spokojena, urcite! :)
A na které přesně z těchto www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/telo/celilitida ošetření chodíte a podle čeho jste ho vybírala ?
Hledala jsem podle recenzí a byla jsem na vacupresu, když tak se podívejte na tento odkaz to je ono, ale dělají tam i víc ošetření, ale mně bylo doporučeno tohle www.bodyfactory.cz/cs/vacupress-praha/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.