Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj mame novou terasu a radi bychom ju zastresili.
Četla jsem tu o pergolách od Al-pergoly morava a zajímalo by mě jak to mají s termíny dodání ?
Záleží jak která pergola, ale co jsme zjišťovali, tak u většiny je to cca 6 týdnů :)
Koncem měsíce června očekáváme tady tu nádheru https://www.pergoly-morava.cz/pergola/pergola-skyline-53 a nemůžeme se s mužem dočkat. Posezení už mám pod pergolu nakoupené, tak se těším až si to venku udělám k obrazu svému :)
Můžu vědět, jak dlouho trvá sestavení pergoly na místě až ji dovezou ?
Asi záleží na tipu pergoly, ale u nás to hošanům trvalo pouze jeden den :)
Tak to je fofr, čekala jsem, že to bude práce ny dýl, ale jedině dobře, když to dají dohromady tak rychle.
Ty už máš pergolu vybranou nebo objednanou ?
Ano mám a to pergolu Espace, proto jsem se právě ptala jak dlouho to pak trvá, abych se podle toho zařídila :)
Ahoj, ráda bych se zeptala u těch pergol, tak když mají prosklenou střechu, tak nemáte obavy když na ni nasněží ?
To sklo je odolné a má proti sněhovou ochranu 90kg/m2 což je doost :)
Tak to je super. S přítelem jsme si ještě vymyslely, že si necháme pergolu zasklít, aby byla využitelná i v zimě, tak jsem zvědavá jak dlouho ji pak budou sestavovat.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.