Diskuse na téma Doporučte kojnecké mléko

26. 02. 2017 Sandriskaa Batole

Ahoj maminy, jaký jste dávali vašim prckům kojenecké mlíko? Nějak nejsem zastánce Nutrilonu, který je všude tak propagovaný a předražený.

Dianadia 28.03.2024

A kojeneckou vodu kupujete balenou? Já jsem teď četla, že v testech ty vody z obchodů nevychází moc dobře tak vybírám průtokový filtr. Nemáte někdo od české firmy https://www.dionela.cz/ ?

Laugher 28.02.2017

Nutricia Nutrilon Profutura

Niccol 26.02.2017

Ahoj kočky, my máme teď Sunar a malá po něm blinká. Každý dítko reaguje prostě jinak :-( Na tu Humanu sem už taky koukala u nás v dm. Líbí se mi že i cenově je dostupná.

Sandriskaa 26.02.2017

šárko, děkuji za odpověď. To bylo opravdu tak hrozné? :-( chudáček malý. Ale právě sem se s takovými reakcemi ve svém okolí už setkala...

Šárka 26.02.2017

Ahoj, já sem koupila malýmu Nutrilon v domění, že mu dám to nejlepší, ale měl po něm chudáček takovou zácpu, že týden nekadil a pak to bylo opravdu peklo :-( a už sem to právě slyšela z více stran. My dávali Humanu.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat