Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradí mi někdo s přechodem na umělé mléko ? Jaká značka se vám nejvíce osvědčila ?
A dáváte complex nebo premium ?
Já dávám sunar premim, na kterém je prcek už od porodnice, jak už jsem psala.
Nevíte jaký je mezi nimi rozdíl ?
Rozdíl je Sandro ve složení. Tady mají udělané srovnání a podrobný popis, co které mléko obsahuje www.sunar.cz/kojenecka-mleka/
Ať už je to sunar complex nebo premium, tak veškerá jejich mléka patří mezi nejlepší už kvůli obsahu mléčného tuku a jsem nesmírně vděčná, že něco takového je, protože mám třetí dítě, které trpí bohužel kolikami a díky sunaru ar pro comfort se to dalo všechno dopořádku a mám doma zase spokojené a zdravé miminko, což je pocit k nezaplacení.
Tak to já třeba vůbec nevím, že sunar dělá i ta speciální mlíka. Ale je to dobré vědět, protože určitě budeme chtít i druhé dítě a u prvního jsme právě bojovali s kolikami.
Taky jsem pořídila jako první um sunar premium a ten malé sedl, chutná jí a jakmile bude mít 6 měsíců, tak se chystám na ty jejich kašičky :)
To je hodně individuální a je potřeba to vyzkoušet co miminku bude chutnat a po čem nebude mít problémy. Hodně maminek si chválí již zde diskutovaný sunar, jiné zase nutrilon, který mému dítěti nesedl a měl po něm hrozné problémy, takže jsem sáhla potom co je na trhu x let, osvědčené a ozkoušené takže sunar.
My teda ještě kojíme ale přikrmujeme těma jejich kašičkama a ty jsou teda super, hlavně dítě na dost dlouho zasytí, což jako kojící ocením, že si ty prsa na chvíli odpočinou :)
Od kdy jste je začala dávat ?
My měli přechod na UM dost jednoduchý, kojila jsem do druhého měsíce a ze dne na den jsem přišla o mléko, takže malá dostala flašku a naštěstí okamžitě pila a fungovala.
Synkovi nejvíce vyhovovaje sunar, nakupuji hodně často tady https://www.mall.cz/detska-mleka/sunar-complex-3-6-x-600g
U nás také nebyl s přechodem žádný problém, malá flašku krásně přijala a přišla mi spokojenější než když byla kojená.
Kdy jste začaly zařazovat jogurty ? Dcera má 8. měsíců, papá skoro všechno, tak si myslím, že už by jogurt zkusit mohla ne ? :)
My teda dáváme kozí mléko, protože mi přijde, že je nejblíže tomu mateřskému.
Jaká značka kozí mléko dělá? To by mě zajímalo jak je na tom chuťově teda :O
Nejznámější je bych řekla nase-mleko.cz a chuťově je dobré. Dcerce chutná, a to je pro mě důležité.
Jednoznačně říct, které mléko je nejlepší nejde. Každému miminku sedne nějaké jiné. My jsme jich pár zkoušeli než nám jedno sedlo. Začali jsme potom dávat https://www.sunar.cz/premiova-kojenecka-mleka a s tím jsem byly spokojení.
My jsme dívali také sunar premium a spokojenost. Zkoušela jsem myslím dvě jiná mlíčka předtím a z jednoho mi malá hrozně blinkala a u druhého zase nespala a budila se neustále v noci. Sunar nám sednul nejvíce a baví mě kolik výrobků mají a že neustále nějak inovují a rozšiřují sortiment.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.