Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den. Již třetím rokem roznáším letáčky - takže strašně moc chodím - asi 3 -4x týdně. A bolí mě chodidla. Raději sedím. Nedoporučíte mi nějaké vitamíny. Mazání. Dělat jógu - a v hlavě se soustředit na dech, abych ty nohy nevnímala. Díky za každou radu. Ještě potřebuji doporučit nějaký kolagen na klouby - cítím klouby na rukou a na nohou. Jestli je na to dobré otužování. Budu vděčná za každou radu. *17*
Zkuste tenhle gel :) https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/octan-gel
Ten octan gel, který tady doporučuje Veru je vhodný přesně na to, co popisujete :) Určitě si ho kupte a zkuste ho...uleví se vám :)
Dobrý den, mohu se zeptat, co je to za gel? To je chladivý gel nebo hojivý? Děkuji moc za upřesnění :)
Gel? No spise jsem zvolila doplnky stravy flexiharpan.cz a behem mesice jsem mela od bolesti klidek :)
Dobrý den, prosím o více info o těchto kapslích... Myslím, že by to mohl být vhodný dárek pro babi k vánocům :)
Mamina je bere taky, na ten jeji bolavy loket a pomaji ji.
Jako darek? Urcite super :) a babi navic oceni ze jsou prirodniho razu :) jukni se na flexiharpan.cz a sezenes je v lekarne.
Jeee dekuji moc :) hned se po nich optam v lekarne.
Také mám dobré zkušenosti s flexiharpanem,hlavně je dobré,že je přírodní,nerada do sebe cpu chemii.
bolí tě nohy, nebo klouby od chuze?
POřid si alavis triple blend,uvidíš že po nějakém čase nebudeš o bolesti kloubů ani vědět
A neni Alavis spise pro koně či zvířata? :)
To sice ano, ale natolik se osvědčil i u lidí, že ho běžně berou i lidé.
To ano, ale je to tak kontrolovano ze lidem to neuskodi!
Beru to take a vse je v pohode.
jak dlouho se to má brát a jak často? Po jaké době to zabralo a jaké je dávkování?
jak často a hlavně jak dlouho se to musí brát?
O tom se porad v lekarne, je to i podle hmotnosti cloveka.
o jakém přípravku se bavíte, co na ty klouby pomáhá? Alavis?
Taky by me o tom neco zajimalo, jak dlouho jste jej brali nez jste videli vysledky?
Tak je to hodne individualni, poradi ti v lekarne jak jej mas uzivat s ohledem na tvoji hmotnost. :)
bere se to podle hmotnosti, ale jak psali, poradí ti v lékarně.
Pravdepodobne si ho taky budu kupovat, pirad me boli koleno, vyzkousela jsem toho uz hodne a nic mi nepomohlo! :-(
Mohla bych se tady informovat jestli máte vyzkoušený i geloren v porovnání s alavisem ? Ono někdo říká, že je dobrý geloren, někdo zase ne, tak by mě zajímalo jestli je tam velký rozdíl ve složení ?
Za me spise Alavis, uzivala jsem hodne pripravku a az on mi pomohl. Obsahuje prirodni latky a zadne éčka.
Nikdy jsem tady na ty doplňky nebyla a co mi nenapsal lékař to jsem si nevzala ale u alavisu jsem udělala vyjímku, protože jsem na něj slyšela od svých známých samé kladné hodnocení a nelituju toho, protože mě po krátké době zbavil bolestí a problémů s loktem.
Mně se o něm zmínil samotný doktor, takže i o něm ví a normálně ho doporučují. Pořád lepší brát něco přírodního co v těle nenadělá paseku než do sebe cpát chemii, že jo.
myslíš jako bolest kloubu, nebo jak nohou? Možná by to chtělo nějaké lehke cviky a nějakou vyživu. Zkus i jiného odbornika, spíše na tělo a sport. Možna by ti to pomohlo
Zdarec poradí mi někdo co si mám koupit na bolavá kolena?
Já jsem koupila na bolavé koleno manželovi ten nejsilnější alavis a musím říct,že mu výborně zabral.Už ho nebolí.Je to sice vyrobeno pro koně,ale mohou to brát i lidé a funguje to.
Nejvíce mi pomohly doplňky stravy od pharma-future
Také jsem si tyhle doplňky koupila a užívám je.Cítím se po nich daleko lépe.Řekla bych,že už mě kolena tolik nebolí.
Co konkrétně užíváš a jak dlouho jestli bych se mohla zeptat ?
Trpím často pocitem těžkých a unavených nohou. Máte někdo tip co na to?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.