Diskuse na téma Bolest nohou!!!!!

Dobrý den. Již třetím rokem roznáším letáčky - takže strašně moc chodím - asi 3 -4x týdně. A bolí mě chodidla. Raději sedím. Nedoporučíte mi nějaké vitamíny. Mazání. Dělat jógu - a v hlavě se soustředit na dech, abych ty nohy nevnímala. Díky za každou radu. Ještě potřebuji doporučit nějaký kolagen na klouby - cítím klouby na rukou a na nohou. Jestli je na to dobré otužování. Budu vděčná za každou radu. *17*

Linda 25.11.2017

Jeee dekuji moc :) hned se po nich optam v lekarne.

Kája Linda 23.12.2017

Také mám dobré zkušenosti s flexiharpanem,hlavně je dobré,že je přírodní,nerada do sebe cpu chemii.

Klarin Kája 23.06.2018

bolí tě nohy, nebo klouby od chuze?

Nikola 23.11.2017

Jako darek? Urcite super :) a babi navic oceni ze jsou prirodniho razu :) jukni se na flexiharpan.cz a sezenes je v lekarne.

Ilona 21.11.2017

Mamina je bere taky, na ten jeji bolavy loket a pomaji ji.

Anička 19.11.2017

Gel? No spise jsem zvolila doplnky stravy flexiharpan.cz a behem mesice jsem mela od bolesti klidek :)

Linda Anička 23.11.2017

Dobrý den, prosím o více info o těchto kapslích... Myslím, že by to mohl být vhodný dárek pro babi k vánocům :)

Gita 12.06.2017

Ten octan gel, který tady doporučuje Veru je vhodný přesně na to, co popisujete :) Určitě si ho kupte a zkuste ho...uleví se vám :)

Nikola Gita 29.08.2017

Dobrý den, mohu se zeptat, co je to za gel? To je chladivý gel nebo hojivý? Děkuji moc za upřesnění :)

Veru 23.05.2017

Zkuste tenhle gel :) https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/octan-gel

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat