Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, chci se zeptat...máte někdo zkušenosti s Alternou? Kamarádka mi ji doporučila, ale rádá bych slyšela víc názorů :) mám suché vlasy bez objemu a hrozně se mi třepí konečky. Děkuji
Ahojky, poohlížím se po nějakém novém fénu a žehličce na vlasy a ráda bych našla něco, kde bude solidní poměr cena/výkon. Nemůžu si dovolit za to utratit majlant a jak jsem se tak dívala, tak kolik stojí některé ty fény a žehličky, to je opravdu masakr. Jaký fén/žehličku používáte vy?
mam od alterny fen. Co se tyce fenu tak nemam namitky, byl sice trochu drahy, ale ja zas nemam problem si za kvalitu zaplatit, takze fen super a maji ted novinku hydratacni mleko na vlasy, tak jsem si to objednala a snad nezklame ;)
Ahoj, taky se přidávám a doporučuji :)
Ahoj já ji používám už víc jak rok a taky spokojenost, když se podíváš na stránky www.luxusnivlasy.cz, tak určitě vybereš něco pro tvůj typ vlasů...já už jsem si pořídila i hřeben a fén a fakt super...akorát to teda není uplně levná záležitost, takže pomalinku přikupuji :)
Ahoj, chci se zeptat na ten hřeben...už dlouho nějaký hledám, ale žádný mi nevyhovuje... Děkuji
Ahoj, Alternu používám už dva měsíce a jsem spokojena...pokud se ti třepí konečky, tak určitě doporučuji prvně sestřihnout a přiobjednat i nějaké serum, já osobně jsem si oblíbila pro růst a proti vypadávání vlasů...mrkni na odkaz http://www.luxusnivlasy.cz/caviar-g99/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.