Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, prosím nevíte kde sehnat dobrou ale levnou uv lampu? moc peněz momentálně nemám a nemůžu si nějakou dražší dovolit. Nemáte některá nějaká tip ?
Pro mě je nejlepší Aukro.cz
Mám ji asi necelý rok, gely jsou asi nejlepší které jsem měla a že jsem jich vyzkoušela dost.
já právě nějak nemám štěstí na gely, minulý měsíc jsem si objednala jedny strašný a zařekla jsem se že už přes net nikdy. ale zasej když máte dobré zkušenosti , tak to možná zkusím. *4*
tak stačí trochu pohledat, myslím že v dnešní době to není zase takovej problém naraazit na něco levnějšího.. mám to ted taky trochu projetý takže pokud bys potřebovala poradit nějak konkrétnějc tak se ozvi ;-)
A máte vy zkušenost s nějakou levou ale kvalitní ?*1*
Zkuste stránku galerienehtu.cz tam mají celkem dobré věci, já jsem spokojená jak s lampou tak s gely jako stěžovat si rozhodně nemožu
A kolik w má ta vaše lampa ?
Já mám konkrétně tuto: http://galerienehtu.cz./uv-lampy-gelove-nehty/21-profi-uv-lampa-na-gelove-nehty-36w.html Doufám že mě to někdo nezablokuje , kdyby jo tak mám s 36w takovou růžovou, ale ta cena opravdu si myslím odpovídá kvalitě.. měla jsem asi o dvě stovky levnější a za 2 měsíce bylo po ní . No jo asi to záleží na kusu co vám přijde *3*
jak dlouho ji máš ? co gely zdaj se ti v pohodě ? nebo si vyzkoušela někde i lepší ? *1*
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.