Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahojky shanim lodicky na ples-nemam zatim vybrane saty tak barvu nejak neresim. zatim by mi stacilo doporuceni na nejaky dobry eshop kde bych se na lodicky mohla podivat a nejlepe aby mel i kamenny obchod v praze a tam bych si je vyzkousela, tak jestli mate nejaky typ sem s nim. diky moc
Kde nechat dobře podrazit boty, aby ladila podražka?
Podívej se na Arno.cz :)
Kde jste pořizovaly lodičky na ples ? Sháním nejlépe něco do strříbrné nebo zlaté barvičky :)
Já jsem si kupovala šaty na ples přes sqvele.com a mají tam i moc pěkné lodičky tak se zkus podívat třeba ti tam něco padne do oka.
Eshopy mají i klasicky: Humanic, Bata atd.
Baťu mám moc ráda :-)
To mi povídej :D Doma mam velikou skrin plnou bot, co nakup to nove botky :D hlavne miluji nocni nakupy
To je uchylka ze? Me to nidky neda, jak vidim na freeport.cz ze maji slevy, nevaham a jedu tam :-))
Ja si na botky musela poridit uz specialni skrin, kazdy moje nakupovani konci nakupom dalsich botek :))
Helet posledne jsem na jedny narazila v nakupnim stredisku a to jsem tam ani pro lodicky nejela
Holky poradte mi, hledam nejake krasne lodicky, ktere se hodi ke kazdemu obleceni a do kazde prilezitosti, kde nakupujete botky vy?
freeport je na tohle hrozně fajn, též tam s rodinou jezdíme nakupovat, tam určitě neco vybereš :)
ahoj, holky, sháním nějaké levní, ale hezké lodičky. Nevíte o něčem??
ahojky, mkrni na freeport.cz, třeba tam objevíš nějakou dobrou slevu, já tam nakupuji neustále :)
díky moc za tip, mrknu se co mají, zatím jsem teda přiznávám ve freeportu nebyla, jen jsem o něm zaslechla :)
uz to mam vsechno prozkoumane tak rada pomuzu ;-) tak hezke porizeni preji
neee prave vubec jsem nemela nikdy zadny problem objednavala jsem od nich i kabelku pro mamku na narozeniny a vsechno v poradku :-) ja jsem botickovy maniak tak znam dobre eshopy
no tak super mrknu se tam a poradne prohledam :) to je super ze uz vite kam se podivat a odkud objednavat :)
vidim ze ma hodne holek problemy s vyberem bot jako ja :D dekuji janicce za doporuceni mrknu se,ale bojim se si je objednat bez vyzkouseni. nemela jste u nich s velikosti nejaky problem?
mrkente na joealex je to super eshop a jsem s nimi moc spokojena *4*
ja jsem tak shanela na konci prazdnin tedka :D
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.