Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
zdravím.máte někdo zkušenost s operací víček? padají mi a mám pořád unavené oči....a taky bych chtěla, když už půjdu k doktorovi něco udělat s vráskama....co říkáte na botox?
Zkusenost nemám, dnes je tolik možností jak se zbavit vrásek, člověk neví, na co jít. Tak víčka jsou jasná, zvolit nejakého plastika a ten ti rovnou poradí, ,co s vráskama :-)
a už ses po nějakém ptala nebo zjištovala? byla na zákroku moje mamka, tak bych ti dala doporučení :-)
A co botox, kys.hyaluronová, leiftingové nitě? nebo se mrkni na stránky perfect clinic, mají i videa a vše okolo toho vysvětlené.
www.youtube.com/watch?v=CFmZMrY5pf8 jak operace probíhá :)
Tyyy jo, perfektní videa, už vím, jak se dělají třeba i prsa :-D :-D
Na liftingových nitích byla moje mamka, složili jsem se ji na to na narozeniny. Omládla markantně. Byla v perfect clinic, protože na to našla nejlepší recenze a je v brne, kde bydlí.Kdyby jsi chtěla něco vědět, napiš, zeptám se jí
No me by zajímalo, jak dlouho byla mimo práci, jsou po tom modriny nebo velké otoky?
Ahoj taky chci jít na lifting mám hrozné vrásky na čele a u kořene nosu,tak s tím potřebuji něco udělat. Jen se pořád nemůžu rozhodnout kam jít,protože klinik je spousty a já nevím kam,takže stále zvažuji.
Ahoj ja byla na browliftu na klinice Aesthevita v Praze.
A jak jsi byla spokojená?
Prave,ze moc sla jsem tam hlavne na doporuceni me sestry byla na tom take,takze jsem videla jak to vypadalo pred a po nazivo a u obou opravdu dobre.
Poradíte šikovného plast.chirurga v Ostravě nebo Zlíně? Díky Lucka
to já trpím jen na hnusné kruhy pod ocima :-( ale s tím se nic moc asi udelat nedá.
Co říkáte na Mudr.I.Justana, byl u něj někdo?
Dobrý den, byla jsem u něj se sestrou na operaci horních víček:)
A dobré,byly jste spokojené?
Já sním mám zkušenost výbornou a troufám si říct i za svoji sestru že sním byla spokojená. Já bych ho na základě svojí zkušenosti jistě doporučila
Jak je to s cenami u něj, konečná cena je ta co je za zákrok v ceníku na stránkách ano? Chci vědět s čím počítat
Klinika YES VISAGE je prý dobrá a Medicom Clinic
Ano,ty ceny v ceníku jsou za zákroky už konečné. Na té konzultaci kdyby jste si to chtěla ověřit se ho na to i můžete zeptat
Nechala jsem si dělat operaci horních víček v Brně a naprostá spokojenost. Plastiku mi dělal pan doktor Justan a provedl ji opravdu výborně
Taky jsem u něj byla na doporučení kamarádky,je to výborný plastický chrirurg
Tak to já i přes to, že jsem z Brna, tak bych si tu nic upravovat nenechala. V Praze jsou jiné kapacity. Mně se nejvíc osvědčila plastická chirurgie Aesthevita, absolvovala jsem tady víc zákroků, tudíž jsem si vždy jistá, že kdykoliv půjdu na další, tak nemusím mít z ničeho strach a obavy.
Ahoj Nino a s jakým zákrokem máš zkušenosti ? Chtěla bych podstoupit browlift, tak budu ráda, když mi napíšeš víc, jak jsi byla spokojená.
Můžu se spolehnout že ať už se objednám na kterýkoliv zákrok bude ho dělat pan Justan?
Pokud půjde o jeden ze zákroků které má vypsané na stránkách tak si myslím že se nemáte čeho bát:)
Tak to je skvělý, já bych šla právě ráda výrhadně k němu. Něco jsem si o něm zjistila a ženský co u něj byly si ho fakt chválí a jsou sním moc spokojený
Ahoj, zkus browlift. Mamka si nechávala upravit tuto část obličeje a vypadá velice dobře, neskutečně omládla :).
než se podrobíte plastickému zákroku vyzkoušejte ještě vysokodávkované hyaluronové koncentráty, a to maximálně koncentrovaná aktivní séra od Synouvelle Cosmetics. Dají se objednat na www.luvica.cz. Sérum podporuje efektivně vlhkost a při pravidelném používání se pleť stává viditelně pružná a vypnutá, má svěží a mladistvý vzhled. Mně to velmi pomáhá.
Ahoj mam hrozne vrasky a premyslim nad aplikaci mezonití,mate s tim nekdo zkusenost?
Ahoj Yoko já jsem byla na mezonitích a jsem maximálně spokojená. Všichni mi říkají,že jsem omládla aspoň o 7 let. Cítím se dobře a rozhodně bych do toho šla znovu.
A kolik te to stalo?
Tak to si už nepamatuji byla jsem na tom před rokem a platil mi to tehdejší přítel,ale už s ním nejsu,takže se ho ani nemůžu zeptat. Byla jsem v Amarylliscentrum v Praze.
Se na tu kliniku zkusim podivat a zvazim to.
Zkuste spíše browlift. Tato metoda je spíš zaměřená na váš problém. Podívejte se na stránky www.aesthevita.cz, na této klinice se tomu věnují.
a máte s touto klinikou osobní zkušenost ?
ty jo, já nad nějakým zákorkem uvažuju...myslím, že bych snesla pozvednutí víček...ale bojím se, nevím, co to obnaší, ani kam zajít...V Praze doporučíte odborníky?
Já bych ti doporučila se nejprve poradit s odborníky :) Oni nejlíp budou vědět, jaký zákrok by byl vhodný podstoupit :)
Na operaci víček jsem byla a za sebe doporučuju už zde zmíněného pana Justana v Brně.Je to vynikající plastický chirurg
O operaci horních víček podle mě uvažuje spousta žen.Já patřím k nim:D Dívala jsem se na stránky toho plastika a musím uznat že to tam má vše moc pěkně popsané
To se mi taky moc líbí. Na stránkách si můžu najít nějaké info přímo o něm, a i o každém jednotlivém zákroku
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.