Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, zařizujeme si s přítelem teď novou kuchyň a nevím, jaké nože do ní koupit.S jakou značkou máte zkušenosti? A podle čeho se podle vás pozná opravdu kvalitní nůž? Díky moc!
Zaručená kvalita jsou nože Dellinger. Mám je už pár roků a jsem s nima maximálně spokojená.
Pokud můžu doporučit, tak za mě jedině www.zgastro.cz, mám od nich komplet vybavení celé kuchyně a jsem moc spokojená.
My máme nože od značky Zwilling J.A. Henckels
Jinak vámi vybrané nože už v nabídce zmíněné společnosti nejsou.
Dívala jsem se zatím jen na tyhle kuchyňské nože: http://www.svetnozu.cz/kuchynske-noze-a-doplnky/ Který z nich je podle vás nejlepší?:-O
Já za sebe můžu doporučit jedině nože Fiskars, nože jsem nakupoval jednotlivě, žádné sady. Vybral jsem si přesně ty nože, které vím, že budu používat. Výběr jsem ještě doplnil o keramické nože Orion a mou sadičku nožů si nemůžu vynachválit. Ovšem asi také záleží na tom, jak často se budou nože používat a zda je budete používat na to, na co jsou určené. Nezapomeňte také na ostřič, nejlépe od té samé značky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.