Diskuse na téma Opálení v těhotenství

Ahoj maminky, jsem zvyklá chodit se opalovat do solárka, ale bohužel s bejbátkem v bříšku to teď nejde. Na opálení jsem tak nějak závislá, bez něj jsem dost nevýrazná. S partnerem plánujeme focení a nechci na něm být jak bledulka :( Chtěla bych poprosit o radu. Myslíte, že můžu používat nějaké samoopalováky nebo něco?

viky 03.07.2015

ahoj ja mam vyzkouseny tady ten samoopalovak http://www.sleky.cz/la-roche-posay-autohelios-samoopalovaci-krem-100ml a jsem moc moc spokojena :) hlavne je ted i v akci takze se to vyplat na leto. hlavne je pokozka po natreni hydratovana opaleni vypada prirozene a hezky :)

Kolajová viky 11.08.2015

viky s timto opalovakem mam taky moc dobre zkusenosti :-)

Anastázie 27.06.2015

Taky si budu nechávat dělat samoopalovací nástřik xentan. Přijedou mi ho udělat domů, což je super. :-) Jak jsi vůbec dopadla Niccol? Nechala sis ho udělat? A jak dopadlo focení? :-)

Niccol Anastázie 29.06.2015

Ahoj. Ano, nechala. Aplikace byla rychlá a ani jsem nečekala tak přirozený výsledek. Na focení jsem vypadala naprosto nádherně. Fotky se moc povedly.

marybla 24.05.2015

Ahojky, Niccol :) Nedávno jsem řešila to samý... sice ne kvůli focení, ale chtěla jsem být vopálená do svatebek. Přes stránky xentan.cz jsem našla, že prováděj samoopalovací nástřik, tak jsem do toho šla. Pokud seš z Prahy nebo vodněkaď z okolí, tak to máš hned vyřešený. Paní jsou tam příjemný a poradí ti.

Niccol marybla 25.05.2015

Jste, zlatá. Bála jsem se, že mi tu všichni nadají. Jsem ráda, že je na tom někdo podobně jako já a ještě k tomu poradí. :) Stránky mám otevřené, je tu i tel.č., takže volám. :) Velmi děkuji. ;)

Linda marybla 18.09.2024

Ahoj holky, jsem teď z léta pěkně opálená a chtěla bych si barvičku udržet. Solárko mě moc neláká hlavně proto, že mám hrůzu z uzavřených prostor a myslím, že bych to psychicky nedala :-/ a ze samoopalováků mám zase strach, že budu celá oranžová. Jak řešíte v zimě opálení vy a co se vám osvědčilo?

Ivana marybla 23.09.2024

Zkus tuhle samoopalovací pěnu https://www.notino.cz/cocosolis/solis-medium-samoopalovaci-pena/. Za mě je to pecka, používám ji celoročně a udržuji si pořád pěknou barvičku. Dobře se roztírá a i vůně je fajn. Na aplikaci doporučuju přikoupit rukavici, ale to je potřeba u všech samoopalováků.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat