Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj lidi mate nejakou oblibenou znacku hodinek? Ja jsem treba na hodinky docela zatizena takze jcih mam doma hooodne hoodne a ruzne to kombinuju s oblecenim a barvami :) moje nejoblibenejsi se musim priznat jsou od znacky Lorus. jak jste na tom vy? :-D
ja mam nejoblibenejsi od znacky boccia titanium - nosim je snad nejvic jsou cele stribrne a tak se hodi po vetsinu casu ke vsemu :) hlavne dobre sedi na ruce. premyslela jsem ale ze si koupim nejake nove, tak jste mi dala dobry napad a podivala bych se nekde na tu znacku Lorus jake maji hodinky :)
ano tu znacku taky znam :) myslim ze od nich mam take jedny. ja jsem se znackou lorus hrozne moc spokojena takze si mylsim ze kdyz si koupite hodinky od teto znacky tak budete jiste spokojena :) podivejte se urcite na nejake stranky kde maji vetsi vyber
Ahoj mě osobně by udělali radost tyhle, protože mají zabudouvanou mini kameru http://www.1obchod.com/products/hodinky-se-skrytou-mikro-kamerou-hd/
Já sama moc hodinky nenosim, líbí se mi spíš pánské typy. Na slečně ně hodinky až tak nezaujmou, ale ne muži vypadají skvěle. Je to pro mě takový pánský šperk :) Myslím, že rolexkama člověk nic nezkazí :)) http://prsteny-hodinky.cz/hodinky/340-rolex-oyster-perpetual-cosmograph-daytona.html tyto jsou dokonalé.
Ahojte, ja dostala na Vánoce hodinky od firmy Meoris a jsou moc pěkné. Manžel se krásně strefil do stylu :) šikula. Asi mu taky nějaké hodinky dám na valentýna, říkal že se při vybírání zakoukal taky do jedněch pánských :))
objednala jsem si hodinky značky nexon na 24time a jsem nadšená,jsou fakt moc hezké
Koupila jsem si hodinky na 24time.cz a byla jsem velice příjemně překvapena, je tam spousta značek a já jsem si vybrala hodinky Cluse
Mně se líbí mainstreamové MK hodinky a také DKNY.
Vyloženě oblíbenou nemám, ale mám hodinky Storm a chtěla bych od Armaniho a hezké jsem viděla i Guess.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.