Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj všem začínám vybírat kam letos na dovolenou k moři a narazil jsem na cestovku etravel. Máte s touto kancelaří někdo zkušenost? Docela by se mi na jejich stránkách i libola par zájezdu ale nechci se nějak napálit…
Taky už se poohližime, až na něco narazim určitě dám echo :)
Doporučuju mrknout na zkustotaky.cz, mají tam bezvadnou akčni dovolenou u Lago di Garda, fakt perferktni pro ty co chtěji byt na dovolené trochu akční a ne jen se válet na lehatku :)
my jedeme taky na dovču do Itálie...je to nádherná země, nejvíc mě přemluvil článek http://kralovstvizen.cz/poznejte-italii-i-jinak-nez-jen-z-plaze/
pěkný článek, hned bych jela!!! :-)
Thajsko jo to mě láka. Kamarád tam pul roku učil angličtinu děti ve škole a měl supr zažitky.
Hezký den z Evropy vám můžu maximálně doporučit dovolenou v Bulharsku, Zlaté písky nebo Primorsko. Perfektni s nev-dama jsme byli loni a letos pojedem zas doufám že seženeme ten stejný hotel. Jinak Bulharsko je perfektní i na horskou turistiku :)
Teda vy jste byli na Gardě? Povidejte jaké to tam bylo? Co byl nejlepší zážitek a co všechno jste vůbec zažili? Už jsem se o takovou dovolenou zajímala minulý rok, ale nějak to nevyšlo a s kým jste tam jeli? a jak? Auto, autobus?
nás zatím láká Turecko, ale nevíme, jetli Alanye nebo Antalye...byli jste někdo z těchto dvou destinací?
v Turecku jsem byla několikrát, ale víc se mi líbilo Antalyi.. mrkni se na net na obrázky. kdyby jsi chtela tip na cestovku, která se zaměřuje na Turecko, napiš.
tak tip klidne napsat můžeš. spíš by mě zajímalo , na jaké dovči jsi byla, jestli spíš ležící na pláše a pobyt v hotelu nebo jsi cestovala
Cestovka se kterou jsme byli se jmenuje topfly- web www.topfly.cz , speciálka na Turecko, má oproti konkurenti nižší ceny za stejný služby, proto jsme s nimi jeli opakovaně. Loni jsme s nimi byli po 3tí a letos to vidíme taky, ale ještě nevíme, jakou oblast. Nebyli jsme v Kemeru. Uvidíme. Mají ty dovolené různé i poznávačky a pro lidi, co se rádi vyplajznou na pláž.
Mají fakt velkej výběr dovolených v Turecku, a pěkný ceny.Díky za tip. Ještě se musíme rozhodnout a manželem
my jedeme klasiku Chorvatsko.....já Chorvatsko prostě miluju *1*
Já bych jela nejradši někam do Ameriky. Poznat ten jejich svět i jinak než z filmu.
Amerika je božská. Loni jsem tam byla se švagrovou místo bráchy. Chválila si cestovku, že není jen diktovat co chce, co ne a udělá se to "samo".
A s kým jste tam teda byly? Když bych se konečně rozhoupala ať mám nějaký přehled
Byla to cestovka usa na míru (usanamiru.cz). Byly jsme fakt spokojené.
Měli dobrý servis nebo jak to bylo?
Servis byl perfektní. Nabízeli nám i zajištění auta, což jsme nevyužily. Naplánovali nám cestu detail po detailu a nic jsme nemusely jinak řešit samy.
ja jezdim vetsinou na stejne misto vzdy kdyz jsem spokojena tak se tam vracim :) tento rok jedu do chorvatska na makarskou, kde jsem jiz jako mala byla a mam tam na to dobre vzpominky. tentokrat ale ridim ja, tak jsem zvedava jak to zvladnu :D nakoupila jsem si nejake energeticke tycinky od thebrainer.cz a jsem zvedava jestli mi to pomuze. uz se tesim k mori hrozne moc!
pěkné zájezdy má cestovka http://www.yachtromance.cz/ jedene s nimi už po třetí a vždycky jsme se vrátili spokojení jak želvičky. Hlavně nás vždycky i s cenou potěší, protože nejsou předražení.
Bulharsko je pro rodinu s dětma perfektní http://www.fischer.cz/letni-dovolena-u-more/bulharsko
na Království žen mají pěkné články, a dneska jsem se zapojila do soutěže o balíček Dermacol...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.