Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Boženka 25.06.2024

Pravidelně nakládám zeleninu , máme to rádi

Avatar
Lada 26.06.2024

také jsem si kimchi velmi oblíbila, ale jsem doma jediná ostatním to strašně smrdí a nechutná. :D Fermentované potraviny jsou super! Zároveň se snažím jíst i prebiotika cítím se teda skvěle.

Avatar
Klára Lada 26.06.2024

musím říct, že sledování Instagramu má něco do sebe ačkoli jsem se tomu ve svých 39 bránila, tak přece jenom když člověk sleduje kvalitní obsah, tak se dozví něco nového a může tak zlepšovat své zdraví. Já právě také na základě toho začala zařazovat více fermentovaných potravin, prebiotik (ty kupuju na eshopu Alpik od značky Nordbo) a ráda mám taky po rádu i vodu s jablečným octem (před snídaní) a o kimchi jako takovém jsem taky slyšela až na Instagramu :D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat