Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Ina 14.04.2023

A nejhorší je smrt z vyděšení paní "pisatelko". Naklíčené brambory ještě nikoho nezabily a co se týče zelených částí od solaninu, záleží jak moc je ta brambora zasažená. Solanin se navíc drží p obvodu, pod slupkou a kolem klíčků, nezasahuje do celé brambory, takže stačí pořádně okrájet.

Avatar
murvi 14.04.2023

Podle článku obsahují škodliviny nejvíce klíčky a ty se obvykle nejí... Takže o čem ten článek je? O ničem...

Avatar
Tomík murvi 14.04.2023

Naprostý souhlas

Avatar
Martin murvi 14.04.2023

Napřed jsem se trochu bál, ale autorka zmiňuje klíčky a plody, a ty já nejím. Já si pochutnávám výhradně na hlízách, tak jsem v klidu.

Avatar
joska 14.04.2023

Olámu klíčky a šup s tím do kastrólu...Zatím jsu 50járů v pohodě...

Avatar
hana.houf@seznam.cz 14.04.2023

To by vás naše babičky hnaly, takové plýtvání. Každé jaro brambory klíčí a již přes 200 let se okrájené vaří a jedí. Myslím, že víc lidí umřelo hladem (před zdomácněním brambor), než mělo problémy po okrájených bramborách :))

Avatar
Fanda 14.04.2023

Klíčky odlomim a dám vařit nebo ke nastrouhám a dál tepelně upravim

Avatar
xxx 14.04.2023

Hned jdu tchyni ktera zitra dorazi udelat jarni salat z klicku ..brambory si snime sami 😁

Avatar
Honza 14.04.2023

To vypadá jak reklama na brambory z Kauflandu za 20 Kč kilo

Avatar
Julinka 14.04.2023

To je zase článek :-)

Avatar
Mac 14.04.2023

75 let a naklíčené mám nejraději:-)

Avatar
Jo 14.04.2023

Autorko, odkud takové blbosti čerpáte? Solanin je v klíčkách, které se před zpracováním lehce odlomí. Naklíčené bramboře nic není.

Avatar
Tonka 14.04.2023

Celý život jsem jedla naklíčené brambory, klíče pochopitelně olámu. Brambory mám celý život vlastní. Je mi přes 70 a ještě žiju. Zase nějaký výmysl.

Avatar
Lukáš 14.04.2023

A co takhle klíčky olámat a nejíst je? To by asi američanku nenapadlo :-)

Avatar
Ola 14.04.2023

Jj, tam je veselo v prostřeno. cz. Žeru to celé život a gut. Eko produkt.

Avatar
Josef Hajda 14.04.2023

Který vůl to zase napsal.Když jsme ještě neměli supermarkety,tak při domácím uskladnění (i v dobrém sklepě)byly brambory na jaře všechny naklíčené.Před uvařením se klíčky otrhaly a bylo hotovo.Všichni jsme kupodivu přežili.

Avatar
Ola Josef Hajda 14.04.2023

Přesně souhlasím 👍

Avatar
Ola 14.04.2023

Lepší než elektromobilita🇨🇿

Avatar
jindra 14.04.2023

Naklíšené brambory jíme s manželkou a dětmi celý život. Odlomíme a zpracujeme.Podle článku by jsme celá rodina být už dávno pomalu v truhle.Prostě pitomost.Brambora nesmí být hlavně zelená.Takovou radši vyhodit.

Avatar
jindra jindra 14.04.2023

oprava naklíčené

Avatar
Jirka 14.04.2023

To píše prodejkyně .Jezte ty udušené v dusíku. Ty neklíčí. A já vám je draho prodám . Ty jsou opravdu zdravé. Jsou jen i chemicky ošetřené abi neklíčily.

Avatar
Miroslav 14.04.2023

Já bych třeba zase nejedl klíčky od auta...jsou mnohem horší než ty bramborové!!!

Avatar
Věra 14.04.2023

celý život naši předci jedli naklíčené brambory-bez klíčků ,všichni se dožili vysokého věku .Nám je také přes 80 let .Takové plýtvání potravinami je k smíchu i k pláči

Avatar
Ludmila 14.04.2023

Od mládí jsme to jedly měli metrové klíčky a nic se nestalo bludy

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat