Sestry dvojčata jsou posedlé sdílením: Mají stejné vše. I partnera! (FOTO)

Australanky Anna a Lucy DeCinqueovy se před osmadvaceti roky narodily jako identická dvojčata. Jejich životy jsou však propojeny o dost více než v podobných případech sourozenců, jejichž těla vznikla z jediného zárodku. Lucy a Anna dělají spolu naprosto vše. Dokonce spí v jedné posteli a mají jediného přítele, o něhož se láskyplně dělí.

Sestry DeCinqueovy z australského Perthu by bez sebe neudělaly ani krok, mají stejné zaměstnání, společný účet na Facebooku, chodí spolu do posilovny a na kosmetiku vždy ruku v ruce. Sdílení partnera je pro ně naprosto přirozené, stejně spí celý život spolu v jedné posteli.

Všichni tři spíme v jedné posteli a moc nám to klape, máme na všechno stejný názor a líbí se nám všechno stejně,“ svěřila osmadvacetiletá Lucy DeCinque v rozhovoru pro New York Post.

Sestry jsou svou podobností a provázaností tak posedlé, že dokonce odstraňují z těla to, co je odlišuje – drobné rozdíly v rysech ve tváři, znaménka či tvar poprsí. Obě si nechaly vložit na hrudník stejně velké implantáty, obě podstupují výplně rtů a mají tetovaná obočí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)

Halušky s bryndzou

25min
(2 hlasů)
Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat