Baculky, zapomeňte na výmluvy: Bezruká kulturistka inspiruje svět! (VIDEO)

Když byly Barbie Thomas pouhé dva roky, přišla kvůli nehodě, při níž jí zasáhl elektrický proud, o obě ruce. Spoustě lidí by se zhroutil svět – ale ona se rozhodla bojovat a i přes handicap si užívat života a plnit si sny!

Od dětství Barbie, dnes maminka dvou skoro dospělých synů, milovala nejrůznější sporty, byla nadšená tanečnice i plavkyně. Proslavil ji však úplně jiný sport – kulturistika!

Prostřednictvím serveru Youtube je navíc inspirací pro řadu dalších lidí, nejen handicapovaných. Na videích, jež na svém kanále uveřejňuje, ukazuje, jak cvičí či jak se stravuje, a dokazuje, že žádná překážka není tak těžká, aby ji člověk nedokázal při dostatku vůle překonat.

Vždycky mě pohánělo, když mi někdo tvrdil, že něco nedokážu. To pro mě byla výzva a povzbudilo mě to natolik, že jsem to zvládla,“ svěřila se dnes 37letá žena, která si vyzkoušela i roli modelky a dostala nabídku zahrát si ve snímku Stevena Spielberga A. I. Umělá inteligence. V době natáčení však byla těhotná, a tak musela odmítnout.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat