Komentáře k článku

Avatar
Avatar
IVANA 02.09.2024

syn pracoval na letišti chvíli jako brigádník, kufry v letadle šoupou na místo, ty balené ve fólii ale nekloužou, tak je hází

Avatar
OK1MPX 01.09.2024

Ptal jsem se na toto téma kolegů, kteří uváděli do provozu nové třídící linky na mnoha letištích. Říkali: jako by jsi na to nalepil nálepku "Ztraťte mi ho". Stretch fólie je lepivá a nezřídka z ní koukají cáry. Takže se může stát, že se takto vybavený kufr někde v koutě třídící linky přilípne, nebo ten cancour zachytne a třeba i spadne z dopravníku. A než si toho obsluha v tom rozsáhlém zázemí letiště všimne, může být vozík k Vašemu letu fuč a kufr bud čekat na další. A Vy taky, jen v cílové destinaci. Platí to obecně pro všechna podaná zavazadla, čím hladší a ošoupanější, tím lepší a hlavně se vyvarovat čemukoli, co by z něj plandalo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat