Horoskop na srpen 2024

Přinášíme astrologickou předpověď na srpen 2024 pro všechna znamení zvěrokruhu.

Beran

V srpnu se Beran na chvíli zasní a podlehne svým představám o dokonalém životě. Objeví se také problémy, které vás pronásledují již delší dobu. Potkat vás mohou se i drobné zdravotní potíže se zády. Proto byste se měli zaměřit na sebe a začít řešit své problémy. Tento měsíc je ideální čas na vyřešení mnoha z nich. Protože jste vnímavější a otevřenější než obvykle, najdete radost ve čtení knih o osobním rozvoji, které vám pomohou posunout se vpřed.

Jelikož je Beran iniciativní a neposedný, mnozí už budou přemýšlet, co přinese podzim. Začnete plánovat, co byste chtěli do konce roku stihnout. Prázdniny pro vás v podstatě skončily a vy se vracíte do profesního života. Neměli byste ale příliš spěchat. Tento měsíc je jednou z posledních příležitostí, které můžete využít k cestování a trávení času se svými blízkými. Můžete plánovat věci za běhu a užívat si svůj čas naplno.

Býk

V srpnu budou Býci plní vášně a mohou se těšit na mnoho nových milostných zážitků. Díky svému klidu a vyrovnanosti šíříte ve svém okolí pozitivní energii a přicházíte do kontaktu se zajímavými lidmi, se kterými jste na stejné vlně. V práci se však hromadí dlouhodobé problémy a mohou vzniknout i nepříjemné hádky s vašimi nadřízenými. Tento čas vás povzbudí k důležitým profesním rozhodnutím, která se vám na první pohled nezdají správná, ale v budoucnu je oceníte, a nakonec na ně budete hrdí.

V srpnu Býci překonají svůj přirozený ostych a otevřou se novým vztahům, které mohou být cenné pro budoucnost, ať už se jedná o partnera, kamaráda nebo kolegu. Nebojte se ukázat, kdo skutečně jste, lidé kolem vás to velmi ocení. Jsou také velmi zdatní po stránce fyzické. Věnujte se tedy manuálním činnostem nebo sportům, na které byste si normálně netroufli. Zapůsobíte na sebe, a to vám dodá sebevědomí navíc.

Blíženci

Srpen Blížencům přinese mnoho nepředvídatelných zvratů, které však budou stát pouze na iracionálních základech. Nenechte se proto svými pocity přemoci, ale raději si vše předem promyslete a uvažujte racionálně. Budete mít sklony k impulzivnímu chování, a pokud si nedáte pozor, může se to obrátit do nepříjemné hádky s partnerem. Váš život bude velmi hektický, ale nezapomínejte se dobře stravovat, abyste se vyhnuli zažívacím problémům, ke kterým budete mít tento měsíc sklony.

V srpnu budou Blíženci velmi žárlit. I když si myslíte, že jde spíše o vaše ego, vaše city vám nedají spát a něčí výmluva se do vás vryje na celé dny. V tomto případě byste však neměli jednat instinktivně a postavit konfrontaci na důkazech. Mohou mít mnoho pozitivních vlastností, zejména pokud jde o fyzickou kondici. Budete tvrdohlaví a nekompromisní a chcete za každou cenu dosáhnout cílů, které jste si stanovili.

Rak

Srpen bude pro Raka náročný měsíc. Podvádí vás jeden z vašich nejbližších přátel, a to vám vyrazí dech. Vyrovnáte se s tím, ale bude potřeba se na chvíli uzavřít a zpracovat vše postupně. Čtení lehce duchovních knih pro vás bude tento měsíc tou správnou volbou, protože vám otevře oči v tom smyslu, že budete schopni odpouštět a posouvat se ve svém životě dál. Ujasníte si své priority a budete připraveni provést radikálnější změnu.

V srpnu budou Raci bojovat jak s ostatními, tak sami se sebou. Máte sklony k tvrdohlavosti a neústupnosti. Nebudete se řídit radami ostatních. V určitých chvílích to však může být užitečné, protože vám umožní napravit zdánlivě zapomenuté chyby minulosti. Objeví se i touha po změně. A to nejen v práci, ale i doma. Možná budete cítit potřebu změnit domov nebo se přestěhovat úplně jinam. Pokud uvažujete o koupi další nemovitosti, nyní je ten správný čas.

Lev

Srpen bude pro Lva měsícem úspěchu. Budete úspěšní nejen v kariéře, ale i v osobním životě. Budete zářit pozitivní energií, která bude mít pozitivní vliv na vaše okolí, a můžete počítat s velmi zajímavými pozvánkami na VIP společenské akce. Ať už půjdete kamkoli, budete vítaným hostem, se kterým si bude chtít každý popovídat. Jen si nenechte slávu stoupnout do hlavy. Váš partner na vás bude samozřejmě pyšný, ale snažte se mu ukázat, že je pro vás důležitější než vaše oblíbenost.

V srpnu zažijí Lvi nejlepší období roku díky své dominantní planetě – Slunci. Bude se vám skvěle pracovat a kolegové k vám budou vzhlížet. Při těžkém rozhodování dávejte pozor na své instinkty a štěstí se dostaví. Budete také ambicióznější, čehož si všimnou i vaši nadřízení. Dejte si pozor na vztahy s kolegy, které se pravděpodobně poněkud zhorší.
Velmi dobře se vám bude dařit i v podnikání, ať už jde o prodej, pronájem nebo jiné finanční transakce. Skvělé nabídky k vám přijdou prakticky samy a byla by škoda je nevyužít.

Panna

V srpnu se bude muset Panna vypořádat s výkyvy nálad. Tato doba proto není ideální pro přijímání důležitých životních rozhodnutí, která vyžadují racionální uvažování a nadhled. Na druhou stranu vaše intuitivní jednání nemůže ublížit. Pokud se budeme bavit o každodenních věcech, naopak pro vás bude situace mnohem jednodušší. Budete dělat věci tak, jak se v tu chvíli cítíte. Pozor ale na náladovost s ohledem na vašeho partnera. Určitě vám bude rozumět, ale vy musíte rozumět i jemu, takže dávejte pozor, abyste mu neublížili.

Po relativně klidných měsících nastává pro Panny čas hněvu. Pod vlivem Marsu budete velmi neklidní. Společenským akcím se většinou vyhýbáte a v srpnu se to nezmění. Pokud však někdo napadne váš osobní prostor, budete naštvaní. Vyplavou na povrch staré křivdy a vy budete toužit po rozhřešení.
Díky vašim zvýšeným ambicím budete pravděpodobně úspěšně pracovat. V každé situaci si budete stát za svým a na názorech ostatních vám nezáleží, což může mít negativní i pozitivní důsledky.

Váhy

V srpnu budou Váhy velmi společenské. Probudí se empatie a díky tomu se stanete oblíbenými mentory svých přátel. Tento měsíc byste pro ostatní udělali cokoliv, proto pro vás bude naplňující, když se vám svěří vaši přátelé a vy jim můžete poradit a podpořit je. Ale to není vše, vaší silnou stránkou bude i vaření. Potěšíte své přátele a rodinu svými vynikajícími kulinářskými experimenty a dosáhnete statusu nejlepšího hostitele.

Váhy budou v srpnu nerozhodné a váhavé. Jsou ovlivněni Venuší, zejména ve vztahu k partnerovi a jejich vztahům obecně. Vaše city k partnerovi jsou silné, měli byste se však trochu ovládat, abyste ho neunavovali neustálými projevy lásky.
Koncem srpna uvidíte velký pokrok ve svých komunikačních dovednostech. V práci budete neuvěřitelně úspěšní, a to především díky svým řečnickým schopnostem. Přesto byste si měli dávat pozor, abyste nebyli příliš horliví a nezkazili své šance.

Štír

Srpen přinese Štírům dávku tvrdohlavosti a drajvu. Tento měsíc dosáhnete všeho, co si stanovíte jako cíl. Můžete se uvolnit, až když dosáhnete toho, co chcete, a dokážete překonat všechny překážky, které vám mohou stát v cestě. Budete však postrádat ohleduplnost k ostatním, což může být problematické zejména v práci. Vaši kolegové se na vás mohou dívat s určitým nepřátelstvím v očích, ale to může být i proto, že vám závidí vaši snahu a úspěch. Pokud se jim nepřizpůsobíte, uvědomte si, že vás již nemusí vnímat jako součást své skupiny. Zkuste tedy předem zvážit své priority a podle toho koordinovat své kroky.

Komplikace mohou nastat ve vztazích, pokud prožíváte emoce intenzivněji. Pocity frustrace vás pak mohou vést k přílišné kritice, a naopak vaše náklonnost může být zcela nerozumná. Buďte opatrní a získejte pomoc od důvěryhodné osoby.

Střelec

Srpen přinese Střelcům sexuální energii a vášeň, kterou potřebují ventilovat. Nejlépe uděláte, když si uděláte dovolenou v zahraničí, kde můžete vypnout a nechat se vést svými touhami. Můžete se těšit na neuvěřitelné erotické zážitky, protože budete toužit prozkoumat nové oblasti vaší sexuality, které se ve vás tento měsíc otevřou. Tuto vášnivou energii můžete využít i v jiných oblastech, protože je to také kreativní energie. Možná zkuste najít kurz keramiky nebo kurz kreslení a proměňte své fantazie ve skutečnost.

V srpnu nebudou moci Střelci přestat myslet na svobodu a cestování. Užijete si jak jednodenní výlety, tak pobyty v zahraničí. Tentokrát byste však měli zkusit opustit komfortní zónu hotelu a pláže a prozkoumat neznámé místo. Nepochybně nebudete litovat.
Tento měsíc je pro vás dobrou příležitostí zamyslet se nad svým životním stylem. Určitě je co zlepšovat. Zkuste do svého jídelníčku zařadit více zeleniny a ovoce a omezte konzumaci sladkostí.

Kozoroh

Srpen Kozorohům přinese spoustu změn nálad. Můžete se cítit jako na emocionální horské dráze, která nepůsobí dobře na vaše okolí ani na vašeho partnera. Problémy budete mít i se žárlivostí a touhou vše ovládat. To může být potenciálně velmi problematické, pokud se nebudete držet zpátky. Měli byste si najít kreativní činnost, pomocí které můžete vyjádřit své pocity. Tento měsíc se vám bude dobře tančit, tak se nebojte chodit na taneční lekce.

Tento měsíc budou Kozorozi ve vztazích velmi nároční. Budou od partnera vyžadovat neustálou pozornost a nebudou se bát získat si ji i nevhodnými způsoby. Pokud nejste spokojeni se svým sexuálním životem, žárlivost může situaci zhoršit a může dojít k hádkám.
Pokud jde o práci, bude vám pravděpodobně v srpnu jedno. Zaměřujete se více na volnočasové aktivity. I když vám to dává vnitřní rovnováhu, může to vést k nevraživosti u kolegů, protože musí dohánět práci, kterou jste nedokončili.

Vodnář

V srpnu budou Vodnáři brát všechno příliš vážně a osobně. Budete také přílišní perfekcionisté, což vás bude motivovat, ale také pokud nedosáhnete svých cílů, propadnete depresi a můžete mít i úzkosti. Ztrácíte přehled o tom, co vlastně v životě chcete, a hledáte pomoc u svých nejbližších. Sdílení svých problémů je pro vás určitě dobré, protože uvíznout v některých depresivních stavech opravdu není nejlepší řešení. Nejlepší, co můžete udělat, je dát si dostatek volného času a stanovit si priority.

V srpnu budou Vodnáři divocí a neklidní. Důvod však netkví v úkolech, které dostáváte v práci, ale v přehnaných nárocích, které na sebe kladete. Vlivem Jupitera se budete přeceňovat, a proto bude váš život nejistý. Budete nadšeni ze všech nových výzev, ale jejich nesplnění může vést k depresi.
Vodnáři budou mít také silný smysl pro spravedlnost a budou kompetentními vyjednavači. Mohli byste to využít k řešení sporů mezi svými blízkými. Nejprve byste si však měli rozmyslet, zda o takovou pomoc vůbec mají zájem.

Ryby

Chuť po společnosti vám tento měsíc rozhodně nebude chybět. Ryby budou chtít trávit každou volnou chvíli společnou aktivitou se svými přáteli nebo partnerem. Bude se vám líbit hravost a budete se také cítit pohodlně a sebejistě, když budete mluvit s větším počtem lidí; budou poslouchat vše, co řeknete. Vše necháte plynout, nebudete se ničím stresovat a prostě si budete užívat každý okamžik naplno.

Srpen bude pro Ryby tím pravým měsícem lásky a silně pocítí vliv Venuše. Ve vztahu budete romantičtí a oddaní, zatímco nezadaní budou flirtovat a možná si ani nebudou moci vybrat mezi potenciálními partnery. Vaše sexualita bude vzkvétat a často zapomenete na všechny své povinnosti.
Dalším plusem bude nově nalezená trpělivost. Uvědomíte si, že většina věcí není tak naléhavá, jak jste si mysleli, a nevadí vám čekat na červené, i když přijdete pozdě do práce.

Zdroj: https://www.ahoroskop.de






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat