Horoskop na červenec

Léto je tady! Na jaká překvapení podle hvězd se můžete připravit?

Beran

V červenci se z Beranů stanou charismatičtí vůdci, kteří vyčnívají z davu doslova na každé společenské akci. Budete překypovat sebevědomím a pozitivní energií a všichni kolem vás se budou cítit příjemně. Tento měsíc je o budování vztahů, ať už v lásce nebo v práci. Ale nejenže se vám v této době budou hodit vaše komunikační schopnosti, vyniknete také v praktických činnostech doma, což ocení zejména váš partner, nebo staří rodiče.

Červenec je pro Berana ideální čas ke sbližování. Nebojte se oslovit někoho, koho jste právě potkali. Koneckonců, může to být váš budoucí partner. I když se z něj nebo z ní nestane láska vašeho života, budete mít alespoň vzrušující zážitek.

Budete také v nejlepší fyzické kondici. Neváhejte tedy využít každou volnou chvilku ke sportu či jiným aktivitám jako je zahradničení nebo turistika.

Býk

Červenec bude pro Býky harmonickým měsícem, kdy se budou cítit naprosto v pohodě a budou si užívat každý okamžik, který vám tento měsíc přinese. Probudí se ve vás empatie a budete oporou pro své blízké. Zároveň budete plní energie, tak se ji nebojte využít naplno. Byla by škoda toho nevyužít například sportováním s přáteli.

Býk bude s příchodem července spokojený sám se sebou a nebude se muset starat o věci, nad kterými nemá kontrolu. Budete v naprosté harmonii a ostatní to pocítí také. Žádné výrazné změny ve svém pracovním životě proto nečekejte. Bude to také ideální čas pro duchovno, které jste možná nedávno odložili stranou. Zkuste literaturu, malování nebo meditaci.

Blíženci

V červenci čekají Blížence velké změny v osobním životě i kariéře. Tento letní měsíc vám dodá spoustu sebevědomí, díky kterému budete zářit pozitivní energií a stanete se velmi atraktivní pro mnoho nových obdivovatelů. Během této doby by se však mezi těmito nápadníky mohla objevit vaše osudová láska, takže přijměte každý okamžik a užijte si přítomnost. Přemýšlení a zbytečné analyzování by vám mohly uškodit. Něco velkého se děje i v práci, takže buďte připraveni na vše a při rozhodování používejte svou intuici.

Kromě kreativity vám přinese červenec štěstí a osudové události. V červenci si proto vše hlídejte, může se stát, že narazíte na svou životní lásku, nebo událost, která vám převrátí život naruby a splní mnoho vašich snů. S touto planetou je bohužel spojena i touha po moci a přeceňování. Možná se budete chtít ujmout úkolu, který bude nad vaše síly.

Rak

Červenec přinese Raku velkou fyzickou i psychickou sílu, kterou může využít v různých oblastech svého života. Vyniknete ve sportovních aktivitách a stanete se dobrým parťákem na sportovní dovolenou. Budete také velmi zruční, což se vám v domácnosti bude hodit a partner vaši iniciativu doma jistě ocení. V tomto období budete vnímaví, schopnost učit se cizí jazyky je vaší silnou stránkou a vaši přátelé vás budou žádat o radu, protože jste velmi citliví a vyrovnaní.

V červenci budete mít spoustu energie, ale můžete být neklidní a touha po informacích bude také neobvykle silná. Merkur vás bude tlačit vpřed a vy se nezastavíte, dokud neuspokojíte jeho touhy. Dejte si však pozor, aby vás nepřemohla přílišná horlivost.

Pokud jde o rodinu a vztahy, lidé kolem vás se budou zajímat o vaše podnikání. Budete velmi empatičtí a ostatní s vámi budou rádi trávit čas. To platí i pro vašeho partnera. Určitě ocení, když s nimi budete trávit více času.

Lev

V červenci se Lev uklidní a nechá život plynout. Uvědomíte si, že nemusíte všechno ovládat a že je dobré se jen nechat vést a užívat si přítomný okamžik. V tomto období budete také velmi empatičtí, což způsobí, že blízcí budou vyhledávat vaši společnost a žádat vás o radu. Vaše komunikační schopnosti a schopnost naslouchat vám pomohou poznat někoho, kdo se stane důležitou součástí vašeho života, ať už to bude životní partner nebo dobrý přítel.

Tento měsíc bude pro Lvy měsícem harmonie. Budete spravedlivě využívat svou schopnost vytvářet nové vztahy, abyste se setkali se zajímavými lidmi. Kromě toho máte také dostatek trpělivosti naslouchat těm, kteří nejsou tak přitažliví. Objevit se však může žárlivost. Budete se svými přáteli a zároveň obviňovat partnera, že s vámi netráví dostatek času. Pokuste se uznat, že ani on se nemusí vždy cítit dobře, když trávíte čas s přáteli.

Panna

Červenec zvedne Panně sebevědomí. Tento měsíc budete tak sebevědomí, že budete přesvědčeni, že dokážete cokoli. Pokud budete pracovat tak, abyste nikomu neublížili, můžete z toho vytěžit maximum. Během této doby se probouzí vaše sexuální energie a přemáhá vás touha okořenit váš předchozí sexuální život s partnerem. Baví vás i běžná tabuizovaná témata, takže se můžete těšit na velmi zajímavé rozhovory.

V červenci nebude pro Panny snadné poznávat nové lidi. Kvůli Venuši budete mít tendenci podceňovat lidi kolem sebe a bezdůvodně je soudit, a proto budete s největší pravděpodobností arogantní. To může způsobit, že ztratíte lidi, kteří by vám v budoucnu mohli změnit život. Na druhou stranu projevujete neochvějnou náklonnost svým blízkým. Zvýší se váš sexuální apetit a váš partner to rád využije. Dávejte si ale pozor, abyste nepřekročili čáru a neurazili ho.

Váhy

V červenci Váhy zvládnou práci bez větší námahy, takže máte více energie a času na volnočasové aktivity. Konečně potkáte přátele, které jste dlouho neviděli a znovu prohloubíte vzájemný vztah. Vaše bolavá záda v důsledku nesprávného držení těla a stresu vyžadují zvláštní pozornost, proto byste se měli zaměřit na zdravotní cvičení a cvičit každý den cviky, která vám uleví od bolesti. Prospějí vám však i outdoorové kardio aktivity, tak to kombinujte.

V červenci bude vše klidné a plynulé a budete mít pocit, že všemu dobře rozumíte. Vliv Měsíce znásobí vaše emoce. Můžete však zcela ovládat všechny situace a najít absolutní rovnováhu v každé situaci. Díky jeho vlivu mohou Váhy dokonce chtít tvořit nebo vykonávat tvůrčí činnosti. Nepodceňujte se a využijte toho férově. Ať už si dům vyzdobíte nebo vymalujete, zvládnete to sami a vaši blízcí vás budou velmi obdivovat.

Štír

V červenci přijde do života Štírů mnoho velkých změn. Budete se cítit jako úplně nový člověk, který potřebuje aktualizovat svůj dosavadní životní styl. To se pojí s lepší fyzickou kondicí, proto začněte cvičit a lépe jíst. Budete společenští a můžete se setkat s někým, kdo vás přivede do nové komunity, která vám bude vyhovovat a kde můžete získat nové přátele a vztahy. Ze svých aktivit ale nevynechávejte ani svého partnera.

V červenci vás čeká spousta změn. Díky Uranu budete mít tendenci zkoumat neprobádané a experimentovat. Protože vám to pomůže v mnoha oblastech života, budete se tohoto myšlení držet i v budoucnu. Bohužel kvůli tomuto postoji vám váš vztah nebude fungovat dobře, pokud váš partner nebude sdílet stejné názory. Což může vést k tomu, že budete vytahovat věci, které jste nikdy nechtěli říct nahlas.

Střelec

Červenec bude pro Střelce z hlediska kariéry úspěšný. Přijdete na nové nápady, které ohromí vašeho šéfa i kolegy, a díky vaší pracovitosti a vytrvalosti možná získáte i povýšení. Jděte tedy za svými cíli a nenechte se nikým odradit. Nyní je čas, kdy máte největší šanci na úspěch. Vaše sebevědomí poroste a lidé kolem vás si toho všimnou. Dejte si tedy pozor, abyste nepůsobili dojmem arogantního člověka, což by mohlo negativně ovlivnit váš vztah s partnerem a rodinou.

Kvůli vlivu Saturnu může být Střelec v červenci tvrdohlavý a pravděpodobně se bude snažit udržet tradiční hodnoty za každou cenu. Pokusíte se je aplikovat na své potomky a mohlo by to znamenat potíže. Mohou mít pocit, že jim zasahujete do života, a proto se mohou snadno obrátit proti vám.

Budete velmi systematičtí jak v práci, tak v osobním životě. Díky tomu možná zjistíte, že úspěch není tak daleko, jak se na první pohled zdá, a vaše úsilí se znásobí.

Kozoroh

V červenci vyplavou na povrch problémy z minulosti a bude potřeba je definitivně vyřešit. Problémy se týkají konfliktu ve vaší rodině, o kterém si myslíte, že byl vyřešen. Nedívejte se na to negativně a zkuste to brát jako výzvu k narovnání vašich rodinných vztahů. Vše se dá komunikovat, ale je potřeba být tomu otevřený. Vzhledem k vaší přílišné potřebě vycházet se všemi dobře však můžete být značně dotěrní, což by vaše příbuzné mohlo odradit. Zkuste se tedy trochu rozptýlit a věnovat pozornost i jiným věcem. Tento měsíc budete vynikat ve sportu.

V červenci pocítí Kozorozi povinnost vůči své rodině. Své blízké budete přehnaně chránit, což pro ně může být často zátěží. Pokuste se tyto tendence omezit, zvláště když jsou vaše děti v pubertě. Nejen, že se na vás mohou pěkně dlouho zlobit, ale také jim velmi ztížíte růst, když se o ně budete příliš starat.

I tento měsíc budete pravděpodobně chtít investovat do seberozvoje. Ať už se jedná o manuální činnosti nebo sbírání vědomostí, přináší vám vnitřní klid a spokojenost.

Vodnář

Červenec bude pro Vodnáře představovat mnoho výzev a oni budou moci využít své nezdolné energie, kterou budou mít tento měsíc plno. Sport vám tento měsíc dodá dobrou náladu a fyzickou kondici. Většinu svého volného času strávíte sportovními výlety nebo aktivitami s rodinou a přáteli. Budete však působit dojmem hektického a labilního člověka, a to se nebude líbit okolí.

Mars vám v červenci dodá svou energii a nebude nic, co byste nemohli udělat. Nepodceňujte se tedy. Bohužel vlivem této planety budete také impulzivnější a neklidnější než obvykle, a to povede k mnoha konfrontacím s ostatními, kteří s vámi nejsou schopni držet krok. Takovým lidem se budete vyhýbat, i když jste možná byli v minulosti nerozluční.

Ryby

V červenci se Ryby pro své impulzivní reakce nepoznají, což tento měsíc podporují planetární pozice. Měli byste být opatrní a snažit se neříkat nic, čeho byste mohli později litovat. Snažte se vyhýbat situacím, které vyžadují ostrou výměnu názorů. Raději zůstávejte hodně času o samotě a věnujte svůj čas kreativní činnosti. Tento měsíc budete výborní i ve sportu, tak zkuste běhat nebo chodit do posilovny, bude to pro vaše tělo dobré.

Péče o zvířata nebo procházky v lese vám mohou pomoci obnovit vnitřní rovnováhu. Mohlo by vám to pomoci posílit váš vztah k přírodě, protože jí v poslední době nevěnujete příliš pozornosti.

Zdroj: názory autora






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat