Správná profilová fotografie z vás udělá hvězdu seznamovacích aplikací

Chcete se stát králem či královnou seznamky? Všechno to může záviset na profilové fotce. Co by měla obsahovat a čeho se naopak vyvarovat?

Seznamovací aplikace jsou taková moderní love stories. Sice se místo romantických večeří v luxusních restauracích dočkáte spíše chatování s cizincem, ale i tohle může fungovat. Nebo ne? Možná už jste z bezvýsledného procházení profilů unavení a otrávení. Co kdyby tedy nápadníci oslovovali vás? Když budete mít správnou fotku, můžete se stát hvězdou, která přitahuje největší pozornost. Tedy alespoň podle americké vztahové poradkyně a expertky přes seznamování Katie Flowers.

Dejte vědět, kým jste

„Neváhejte na svých fotografiích předvést své zájmy a koníčky, a to včetně těch méně obvyklých,“ radí zmíněná flirtovací guru. Dle jejího názoru je to skvělý způsob, jak prolomit ledy s potenciálními partnery. Nikdy totiž nevíte, koho zaujme ten obrovský rybářský úlovek, vaše úžasné dovednosti při pečení chleba nebo snímek z horského výletu. Možná právě sběratelskou vášeň pro retro komiksy či talent na malování ocení člověk, který hledá přesně takový protějšek jako jste vy.

S poctivostí nejdál dojdeš

Aplikací na úpravu fotek existuje bezpočet. Vy se jim ale vyhněte, doporučuje Katie Flowers. Autentické nefiltrované fotografie podvědomě vyjadřují zájem o skutečné spojení a dokazují vaši upřímnost. Profilovku pořiďte v nějakém přirozeném, čistém nebo scénickém prostředí, aby byl první dojem co nejpozitivnější. Momentky z koupelny, na nichž máte za zády prázdnou ruličku od toaletního papíru a koš se špinavým prádlem nadělají víc škody než užitku.

Aktualizace je nutnost

Jmenovaná seznamovací expertka také nabádá k pravidelnému obnovování fotek, aby odpovídaly tomu, jak momentálně vypadáte. Dobře, na tom obrázku z loňského léta vám to opravdu sluší, ale co je to platné, když už máte jiný účes i barvu vlasů? „Nechcete skončit jako ten, kdo klame,“ myslí si Katie Flowers. A poslední rada – upřímný a široký úsměv je jako magnet, nikdo mu neodolá.

Zdroj: www.nypost.com/2024/08/29/lifestyle/im-a-relationship-guru-these-8-things-make-you-appear-eligible-on-dating-apps/






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se můžete těšit na příval energie a nadšení. Vaše odhodlání a cílevědomost vám pomohou dosáhnout pokroků v různých oblastech života. Dávejte si však pozor na svou tendenci být impulzivní; občas je lepší troc... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

260 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:01
24 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:36
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat