Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Jana Tichá 09.09.2024

Ano - a ta ohavná, perverzní fotka je k takovému článečku nutná? Jde o článek, nebo o tu prasečinu opět dehonestující ženy? A tu fotečku udělal - kdo? Nějaký čurýk? Románky na pracovištích byly často, ovšem vždycky se obešly bez ohavností, bez kterých se Parlamentní listy neobejdou. Už se těším na perverzní žvásty od chlapů - jak vzrušující!

Avatar
jan 05.09.2024

Jednou to proběhlo dokonce se třemi kolegyněmi, celkem bez tajností a problémů. Samozřejmě ne jako grupáč. Všechny dámy byly totiž vdané a neměly zájem, aby se něco dozvěděl manžel. A v začátku dokonce první dávala reference dalším.

Avatar
Medicus 04.09.2024

Ono to může fungovat a velice produktivně, ale partneři (předpokládá se že oba mají úvazek) musí mít zázemí, kde se můžou bez problému setkávat. A zaměstnání jim musí umožňovat, aby se přes prodlouženou polední přestávku mohli vzdálit z pracoviště. Předpokládá se, že nemají styk každý den, ale dvakrát týdně se nechá zvládnout. Ovšem takový kolegiální poměr na pracovišti se dříve nebo později rozpadá. To je zákonitost, jinak to nemůže dopadnout než rozchodem.

Avatar
Anonym 03.09.2024

😂😇

Avatar
Igen 03.09.2024

Když svrbí, tak svrbí!

Avatar
jardaděčín Igen 04.09.2024

Pokud se dělá v úkole a nebo hodinovka tak to je rozdíl

Avatar
Libór Igen 04.09.2024

Všichni jste čuráci

Avatar
evoi Igen 04.09.2024

a co kdyz romanek nelze zverejnit jelikoz mam doma muze/zenu ? :)

Avatar
Hugo Igen 06.09.2024

Perfektní podání, sám jsem to zažil.

Avatar
Alenka Igen 08.09.2024

Nejlepší je, když se "románek" na pracovišti zvrhne v pořádnou mrdačku. Potom je vám už všechno jedno.

Avatar
Alenka Igen 08.09.2024

Nejlepší je, když se "románek" zvrhne v pořádnou M. Pak už je vám všechno jedno.

Avatar
Jana Tichá Igen 09.09.2024

A ještě jednou - co je to "mrdačka" Alenko? Že by takový zbytečný hnus psala ženská?Doufám že si užíváte svoje mrdačky v pohodě. Mějte se. A pochopitelně "medicus" nemůže přece chybět s nějakou přitroublou trapárnou. Práci a poměry v kanclu znám velice důvěrně, ale podobné zhovadilosti se nedějí. Máte jen v lebce z vašich úchylných představ. Čus grupáči.

Avatar
Jana Tichá Igen 09.09.2024

A co vám svrbí "Igen" - pochlubte se. Chce to nějak rozvést, abychom tomu rozuměli. Na svrbění je prý účinný Fenistil - vyzkoušejte to.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat