Příležitost se meze nekladou. Lidé hledají partnera i na pohřbech

Demonstrace, operační sály nebo smuteční hostiny? Kdo chce najít toho pravého, ten na to musí jít kreativně a nedržet se při zemi. Takové je heslo moderní generace!

Pod seznamovacími aplikacemi se prý už nějakou dobu kýve židle, protože stále více uživatelů hledá lásku v reálném světě, kde je flirtování takové jasnější a každý hned ví, na čem je. Jestli ale lidé pokukují po adeptech na partnera třeba v parku nebo supermarketu, jako tomu kdysi bylo? To se také říct úplně nedá. Zvláště mladší generace se snaží bodovat v hodně nekonvenčních prostředích. Nezastaví je ani smrt!

Dnes se na manifestaci zamiluji

Takzvaná generace Z se tradičním rámcům seznamování skutečně vymyká. „Provedli jsme rozsáhlý výzkum mezi našimi uživateli, abychom zjistili, jaké metody a místa preferují pro hledání romantických možností,“ říká šéfredaktorka specializovaného zahraničního seznamovacího webu Amber Brooks. I ji samotnou některé osobní zpovědi zúčastněných hodně překvapily. Ukázalo se, že velmi oblíbenou příležitostí jsou kupříkladu divoké veřejné protesty a demonstrace. „Pokud stojíte za transparentem a bojujete za něco, co vám leží na srdci, je to asi skvělá šance potkat někoho, kdo sdílí vaše hodnoty,“ uvažuje Amber Brooks. Přijde vám to přinejmenším zvláštní? Ale jděte, jsou i silnější kalibry!

Až zapadne rakev, vezmu si na tebe číslo

Ze závěrů také vyplynulo, že 14 procent mužů a zhruba 12 procent žen „loví“ v nemocnicích, nebo dokonce na pohřbech. Dle názoru jmenované šéfredaktorky zřejmě i zármutek může vytvořit silné pouto, které postaví základ pro hluboký vztah. Tak samozřejmě, že tento přístup vyžaduje velkou dávku citlivosti, ale jak se říká - proti gustu žádný dišputát. Moderní generace se toho vážně nebojí. Oddělení pohotovosti nebo smuteční hostina? I tady se dá jít naproti romantice a partnerskému štěstí!

Zdroj: www.datingadvice.com/studies/gen-z-dating-preferences






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat