Když vás muž poprvé pozve k sobě domů, nedotýkejte se stolku v obýváku

Chystáte se k němu na návštěvu? Pokud žije sám, nebo s dalšími svobodnými spolubydlícími, konferenčnímu stolku se raději obloukem vyhněte. Může být zamořen fekálními bakteriemi. Kde se tam vzaly?

Když vás muž poprvé pozve k sobě domů, očekávání bývají jasná – vzrušení, romantika a možná i něco víc. Ještě dřív, než vyrazíte na tu slíbenou večeři při svíčkách se sexy hudbou v pozadí, zkontrolujte obsah kabelky. Máte v ní dostatek antibakteriálního gelu? Bude vážně potřeba!

Zouvání má svůj důvod

Australský vědecký komentátor Karl Kruszelnicki nedávno na sociálních sítích sdílel video, které se prakticky okamžitě po uveřejnění stalo virálním. V něm nabádá všechny muže, aby si po příchodu domů sundali boty ještě přede dveřmi a rozhodně v nich nedávali nohy na stůl.

„Když si koupíte zbrusu nové boty a budete v nich chodit tři měsíce, na konci tohoto období budou z 93 procent fekálně kontaminované,“ šokuje vědec, který se tím snaží zdvořile upozornit na to, že se nejen na podrážkách vyskytuje něco, co patří jenom do toalety. Bakteriální pozůstatky exkrementů pocházejí ze zvířecích výkalů na ulici, ale lze v nich nalézt i ty lidské, což je následek návštěvy veřejných toalet. A teď si představte, že vám na takto zaneřáděný stůl někdo položí večeři. A že je to hodně pravděpodobné. Už vás přešla chuť?

Dezinfekci a rukavice s sebou!

„Pokud v jednom bytě žije více svobodných mužů, což je u mladších generací naprosto běžné, existuje 70procentní pravděpodobnost, že každý jejich stůl bude mít vysokou fekální kontaminaci,“ upozorňuje Karl Kruszelnicki v dalších minutách svého videa. Ačkoli se pod ním rychle začaly množit posměšné komentáře, zejména pak od mužů, ženy si z toho soudě jejich příspěvků berou velké ponaučení. Některé dokonce přiznávají, že si budou dávat moc velký pozor na to, kam si v bytě u partnera sednou, aby se kontaktu s nechtěnými fekálními „suvenýry“ vyhnuly.

Zdroje: www.nypost.com/2024/06/06/lifestyle/the-gross-reason-you-should-never-use-a-mans-coffee-table/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat