Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Nina Bliznakovski 22.07.2024

Samota ve stari neni prijemna!

Avatar
Detailista Nina Bliznakovski 24.07.2024

Není,ale opravdu si myslíte, že partner, který na vás celý život kašlal a tahal se s jinými,vám na stáří bude vařit čaj a pečovat o vás, když se rozstonáte? Kolem 40-50 ti let se rozvádějí muži-jdou za mladší,nad 60 spíš ženy-provalil se paralelní vztah. Zbytek důvodů tvoří mizivé procento. Člověk není nikdy sám a pokud je,zavinil si to sám.

Avatar
Jana Kremová 22.07.2024

samota ve stáří je jedna věc, ale robotování na stáří na chlapa, který jen sedí u tv a vůbec, vůbec nic nedělá, je věc druhá.... takže proč ne

Avatar
Jiří Jana Kremová 26.07.2024

Jeden z našich synů po práci maká na domě, zahradě. Provede veškeré práce. Od zedničiny po instalatéřinu. Žena mu vyčítá, že ji nepomáhá, což není docela pravda. Ona mu s jeho pracemi nepomůže vůbec. Podle Vás ona na našeho syna robotuje ? On chodí i na noční a vydělává velmi slušné peníze. V práci je vážený pro svoji preciznost. Ona uklízí ve školce za pár šupů. Měl by tedy více pomáhat ženě na úklidu bytu a při vaření a na ty práce na domě si sjednat řemeslníka? Na to nemají tolik peněz....

Avatar
pepa 22.07.2024

No, ony ty ženy si myslí, že chlap se o sebe nepostará, omyl, velký omyl dámy. Dokonce nepotřebuji ani TV, mám novou 3 roky a ještě jsem ji nezapnul. Nepiji, nekouřím, držím si figuru a je mi skvěle. Neposlouchám kraviny, nic nemusím. A je mi moc dobře. Doporučuji.

Avatar
Alenka pepa 27.07.2024

1+++++++++++++++++++++++++++

Avatar
Mirek 23.07.2024

Rozvádět se ve stáří může jen hlupák. Ve stáří je třeba nejvíce, aby si manželé navzájem pomáhali a pokud jsou sami, tak to s nimi většinou nedopadne dobře. I když některým to zřejmě vyhovuje.

Avatar
Pepa Mirek 26.07.2024

Je to tak. Přibývají nemoci, deprese a jiné problémy, právě v tu dobu nejvíce jeden druhého navzájem potřebuje.

Avatar
Detailista 24.07.2024

Když se partner již po několikáté za váš společný život "zamiluje" do mladého masíčka ale rozvést se nechce,tak nezbývá,než aby žádost o rozvod podala ta manželka. Ona nic neztratí - stejně je sama a zanedbávaná,děti jsou velké,tak ať jde pán " za štěstím". A protože dnes je milenka bokem "in" a "normální" ,tak prostě šedých rozvodů přibývá. To je pokrok.

Avatar
Pepa 26.07.2024

Seděli jsme u televize a neměli si co říct... Co kdyby si sedli třeba na pařez v lese nebo u potoka? Věřím, že by ho za ruku vzala. A ráda.

Avatar
Jiří 26.07.2024

Lidé jsou stále větší sobci a myslí jen sami na sebe. To se děje ve všech generacích. Společnost upadá a nejen s pohledu manželství.

Avatar
Danuše Váňová 27.07.2024

Rozvedla jsem se v šedesáti letech, dnes je mi osmdesát. Svého rozhodnutí jsem NIKDY nelitovala, ba právě naopak!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat