Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Danuše Váňová 27.07.2024

Rozvedla jsem se v šedesáti letech, dnes je mi osmdesát. Svého rozhodnutí jsem NIKDY nelitovala, ba právě naopak!

Avatar
Jiří 26.07.2024

Lidé jsou stále větší sobci a myslí jen sami na sebe. To se děje ve všech generacích. Společnost upadá a nejen s pohledu manželství.

Avatar
Pepa 26.07.2024

Seděli jsme u televize a neměli si co říct... Co kdyby si sedli třeba na pařez v lese nebo u potoka? Věřím, že by ho za ruku vzala. A ráda.

Avatar
Detailista 24.07.2024

Když se partner již po několikáté za váš společný život "zamiluje" do mladého masíčka ale rozvést se nechce,tak nezbývá,než aby žádost o rozvod podala ta manželka. Ona nic neztratí - stejně je sama a zanedbávaná,děti jsou velké,tak ať jde pán " za štěstím". A protože dnes je milenka bokem "in" a "normální" ,tak prostě šedých rozvodů přibývá. To je pokrok.

Avatar
Mirek 23.07.2024

Rozvádět se ve stáří může jen hlupák. Ve stáří je třeba nejvíce, aby si manželé navzájem pomáhali a pokud jsou sami, tak to s nimi většinou nedopadne dobře. I když některým to zřejmě vyhovuje.

Avatar
Pepa Mirek 26.07.2024

Je to tak. Přibývají nemoci, deprese a jiné problémy, právě v tu dobu nejvíce jeden druhého navzájem potřebuje.

Avatar
pepa 22.07.2024

No, ony ty ženy si myslí, že chlap se o sebe nepostará, omyl, velký omyl dámy. Dokonce nepotřebuji ani TV, mám novou 3 roky a ještě jsem ji nezapnul. Nepiji, nekouřím, držím si figuru a je mi skvěle. Neposlouchám kraviny, nic nemusím. A je mi moc dobře. Doporučuji.

Avatar
Alenka pepa 27.07.2024

1+++++++++++++++++++++++++++

Avatar
Jana Kremová 22.07.2024

samota ve stáří je jedna věc, ale robotování na stáří na chlapa, který jen sedí u tv a vůbec, vůbec nic nedělá, je věc druhá.... takže proč ne

Avatar
Jiří Jana Kremová 26.07.2024

Jeden z našich synů po práci maká na domě, zahradě. Provede veškeré práce. Od zedničiny po instalatéřinu. Žena mu vyčítá, že ji nepomáhá, což není docela pravda. Ona mu s jeho pracemi nepomůže vůbec. Podle Vás ona na našeho syna robotuje ? On chodí i na noční a vydělává velmi slušné peníze. V práci je vážený pro svoji preciznost. Ona uklízí ve školce za pár šupů. Měl by tedy více pomáhat ženě na úklidu bytu a při vaření a na ty práce na domě si sjednat řemeslníka? Na to nemají tolik peněz....

Avatar
Nina Bliznakovski 22.07.2024

Samota ve stari neni prijemna!

Avatar
Detailista Nina Bliznakovski 24.07.2024

Není,ale opravdu si myslíte, že partner, který na vás celý život kašlal a tahal se s jinými,vám na stáří bude vařit čaj a pečovat o vás, když se rozstonáte? Kolem 40-50 ti let se rozvádějí muži-jdou za mladší,nad 60 spíš ženy-provalil se paralelní vztah. Zbytek důvodů tvoří mizivé procento. Člověk není nikdy sám a pokud je,zavinil si to sám.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat