Sklony k nevěře napsané chytrými hvězdami

17.07.2024 Lea Novotná Vztahy

Nevěru máte napsanou nejen v genech, ale i ve hvězdách.

Astrologie již po staletí fascinuje lidi po celém světě. Jedním z nejčastěji diskutovaných témat v souvislosti s astrologií je vliv znamení zvěrokruhu na osobní a romantické vztahy. Mnoho lidí věří, že hvězdy mohou ovlivnit sklony jednotlivců k nevěře. V tomto článku se podíváme na to, jak mohou různé znamení zvěrokruhu ovlivnit sklony k nevěře.

Beran (21. března - 19. dubna)

Berani jsou známí svou vášnivou a impulzivní povahou. Jejich touha po nových zážitcích a dobrodružství může vést k tomu, že se občas nechají unést a podvádějí. Jejich sklon k nevěře však není záměrný, spíše vyplývá z jejich potřeby neustálé stimulace a vzrušení.

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci jsou obecně velmi loajální a stabilní partneři. Mají rádi jistotu a stabilitu, což je činí méně náchylnými k nevěře. Pokud však cítí, že jejich potřeby nejsou naplněny, mohou se obrátit na nevěru jako na způsob, jak najít uspokojení jinde.

Blíženci (21. května - 20. června)

Blíženci jsou známí svou dvojí povahou a zvědavostí. Rádi poznávají nové lidi a mají tendenci se rychle nudit. Tento sklon k neklidu a potřeba neustálé komunikace a interakce může vést k nevěře, pokud se cítí neuspokojeni ve svém současném vztahu.

Rak (21. června - 22. července)

Raci jsou velmi citliví a emocionální partneři. Jsou loajální a oddaní, ale pokud cítí, že jejich emocionální potřeby nejsou naplněny, mohou hledat útěchu jinde. Jejich nevěra je však často výsledkem hluboké emocionální bolesti nebo potřeby cítit se milováni.

Lev (23. července - 22. srpna)

Lvi jsou sebevědomí a rádi jsou středem pozornosti. Pokud se cítí, že nedostávají dostatečnou pozornost nebo uznání ve svém vztahu, mohou hledat obdiv jinde. Jejich potřeba být neustále obdivováni může někdy vést k nevěře.

Panna (23. srpna - 22. září)

Panny jsou praktické a analytické, což je činí méně náchylnými k impulzivní nevěře. Jsou loajální a věnují velkou pozornost detailům ve svém vztahu. Pokud však cítí, že jejich potřeby nejsou naplněny, mohou začít hledat uspokojení jinde, ale to se stává velmi zřídka.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy hledají rovnováhu a harmonii ve vztazích. Jsou to romantici, kteří hledají ideálního partnera. Pokud cítí, že jejich vztah není vyvážený nebo harmonický, mohou být náchylní k nevěře. Jejich touha po lásce a kráse může někdy vést k tomu, že se nechají unést.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři jsou vášniví a intenzivní partneři. Jsou velmi loajální, ale také velmi žárliví a majetničtí. Pokud cítí, že jejich partner není stejně oddaný, mohou být náchylní k nevěře jako způsobu, jak vyrovnat pomyslné skóre.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Střelci jsou svobodomyslní a dobrodružní. Mají rádi svobodu a neustálé objevování. Tento sklon k nezávislosti a touha po nových zážitcích může vést k nevěře, pokud se cítí spoutáni ve svém vztahu.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorozi jsou praktičtí a disciplinovaní. Jsou loajální a věrní, ale pokud cítí, že jejich vztah není stabilní nebo bezpečný, mohou být náchylní k nevěře jako způsobu, jak najít stabilitu jinde.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři jsou nezávislí a originální. Mají rádi svobodu a inovace. Pokud cítí, že jejich vztah je příliš omezující, mohou být náchylní k nevěře. Jejich touha po nových a neobvyklých zážitcích je může vést k tomu, že se nechají unést.

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby jsou citlivé a intuitivní. Jsou loajální a oddaní, ale pokud cítí, že jejich emocionální potřeby nejsou naplněny, mohou hledat útěchu jinde. Jejich nevěra je často výsledkem hluboké emocionální bolesti.

Zdroj: www.yourtango.com/2017305896/zodiac-signs-ranked-most-least-likely-be-serial-cheaters-relationships






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat