Tyhle věty říkají jen nevěrníci

Aféra je většinou neodpustitelná a může vést až k rozpadu vztahu. Notoričtí nevěrníci používají řadu standardních frází, které vám prozradí, jak na tom ve vztahu vlastně jste.

Máte někdy zvláštní pocit, že vám partner není věrný? Existují velmi různé důvody, proč k románku dochází. Pro některé lidi je to jednorázová záležitost, jiní jsou recidivisté. Ale nebojte se: Existují věty, které můžete použít k odhalení nevěrníka.

Typické standardní fráze od podvodníků

Podvodníci své chování často ospravedlňují, bagatelizují nebo přesouvají vinu na ostatní. Pokud váš partner něco ve vztahu skrývá, nezůstane to dlouho bez povšimnutí. Pak zjistíte, že k aféře skutečně došlo.

Málokdy má viník čisté svědomí, spíše se snaží z aféry nějak dostat. Upřímnou omluvou z celého srdce? Ani náhodou! Místo toho slyšíte samé prázdné fráze.

"Promiň, jsem nemocný a chtěl bych být dnes večer sám..."

Pokud jste tuto frázi v poslední době slyšeli a váš partner je nápadně často nemocný, mohlo by to znamenat románek. Možná je ve skutečnosti náchylný k nemoci – nebo si vás jen chce držet dál, protože má v plánu něco jiného.

"Zapomněl jsem si doma mobil."

Zvláště když má váš partner svůj mobilní telefon stále u sebe a zdá se, že je online 24/7, zdá se zvláštní, když najednou svůj smartphone často zapomíná.

"Mám pocit, že si mě už nevážíš."

Pro případ, že by se na nevěru přišlo, chce se touto větou obhajovat. Když chybí uznání, mnoho lidí hledá potvrzení jinde.

"Byl jsem dlouho pryč se svými přáteli..."

Pokud mají kamarádi sloužit jako alibi: Tato věta se často používá ke skrytí aféry. Neměli byste však hned panikařit: pánské večery se dějí, stejně jako večery s kamarádkami. Pokud se to však v poslední době stává nezvykle často, můžete být podezřívaví.

"Musím dnes pracovat déle."

Konečně klasika: práce přesčas. Tak často a vždy tak dlouho? To by mohlo naznačovat úlet nebo dokonce aféru.

"Zkusíme něco nového v posteli."

Trochu pestrosti v posteli obecně není špatné a může dát vztahu nový život. Pokud však tato touha přijde velmi náhle a změní-li se v posteli úplně, může se klidně stát, že při sexu s jinou osobou zjistil, že se mu vlastně líbí něco jiného.

"Jsi úplně paranoidní!"

Pokud se náhle vzteká a obviňuje vás, že je paranoidní, když k tomu není důvod, může chování naznačovat, že má co skrývat.

"Nejsem si jistý, co cítím."

Fráze často přichází po podvádění. To má zabránit tomu, aby pravda vyšla najevo. To naznačuje nečestnou reakci a mohlo by to znamenat, že má co skrývat.

"Byl jsem opilý a nepamatuji si, co se stalo."

Alkohol se používá k ospravedlnění a vysvětlení velmi často.

"V poslední době jsme měli tak málo sexu."

Když od partnera uslyšíte tuhle větu, měli byste se posadit a poslouchat. Protože se může stát, že hledá zábavu někde jinde.

Zdroj: názory autora






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Hruškové lívanečky

40min
(29 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat