Ptačí test ukáže jeho skutečný zájem

Jednoduchým trikem bychom měli být schopni zjistit, zda o nás má osoba, se kterou mluvíme, skutečně zájem a zda má vztah budoucnost. Jak funguje „Ptačí test“?

Když někoho nového poznáváme, někdy nedokážeme hned posoudit, zda jsou jeho úmysly dobré. Jestli má zájem o vztah, nebo jsme jen pro zábavu. Ale nemusí jít vždy jen o partnera. I u přátel, a dokonce i rodinných příslušníků občas přemýšlíme, zda o nás vůbec mají zájem. Na to může najít odpověď „Ptačí test“. 

Jak funguje „Bird Test“.

Na TikToku koluje mnoho videí, která ilustrují princip „Bird Testu“. Jednodušší už to být nemůže: ukážete na ptáka, který je u okna, na nejbližším stromě nebo někde jinde ve vaší blízkosti – ve skutečnosti ho nemusíte vidět. Je na vás, zda jej podrobně popíšete, pojmenujete jeho barvu nebo jen řeknete „Jé, ptáček!“.

Pokud druhá osoba zareaguje na vaše pozorování, zeptá se "Kde?" a chce se o tom dozvědět více, je to dobré znamení: Má o vás zájem. Pokud na vaše prohlášení vůbec nezareaguje a na domnělé místo se ani nepodívá, nezdá se, že by se vám jako osobě chtěl nějak zvlášť věnovat – zájem je pravděpodobně méně opravdový. 

Test není exaktní věda

Pokud test selže, ale váš vztah stále působí reálně a v jiných aspektech si všimnete, že o vás ten druhý má zájem, pak samozřejmě nemusíte dělat za vztahem tlustou čáru. Test jednoduše slouží jako referenční bod, abyste si čas od času ověřili, zda má osoba, se kterou mluvíte, zájem o to, co říkáte. Pokud on nebo ona často nereaguje na to, co říkáte, možná by bylo lepší zvážit, zda má tento vztah budoucnost...

Mimochodem, "Bird Test" se řídí podobným přístupem jako známý princip "Bids for connection", přeložený jako "nabídky vztahu". Snažíte se navázat kontakt tím, že se na něco zeptáte, vyprávíte příběh nebo se fyzicky sblížíte. Pokud druhý opakovaně nemá o vyprávění zájem, budoucnost vztahu bude těžká. Takže příště, až se budete ptát, vyzkoušejte, jak váš protějšek reaguje.

Zdroj: www.kmatherapy.com/blog/what-is-the-bird-test, názory autora






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro vás a vaše blízké založený na otevřené komunikaci a emocích. Pokud máte v plánu promluvit si o něčem důležitém se svým partnerem nebo rodinou, nyní je ta správná doba. Berani, kteří jsou nezadaní, mohou oček... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:22
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat