Překvapte partnera smyslnou nuru masáží

05.07.2024 | Vztahy

Trocha exotiky a erotického jiskření otevře stavidla vášně natotata. Dopřejte svému protějšku jedinečnou masáž dle japonských tradic, která mu v mysli zůstane už navěky.

Když jde o zpestření partnerského sexu, při oboustranném souhlasu nemusí žádná hranice zůstat nepokořená. Chcete na rozjezd něco lehčího, po čertech smyslného, kluzkého, a dokonce i zdravého? Erotickou masáží se nikdy nic nezkazí. Co taková nuru?

Relax s mnoha benefity

Domovinou nuru masáže je země vycházejícího slunce, tedy Japonsko. Nejenže vychází z tradičních místních terapeutických technik, od samého počátku své existence jsou jejími hlavnímu účely relaxace, smyslová stimulace, upevnění emocionálního spojení a zvýšení sexuálních prožitků (1). Přisuzují se jí také určité léčivé benefity, jako například posílení imunity, útlum zánětů, zmírnění stresu a pochopitelně i uvolnění svalového napětí (2). Rýsuje se z toho plán na dnešní večer? Projděme si scénář krok po kroku.

Nejdříve kapka něčeho speciálního

Hlavním atributem tohoto zážitku je unikátní gel pocházející z mořské řasy nori. Se vším pohodlím ho seženete na internetu, protože ho nabízí bezpočet on-line obchodů. V popiscích produktu se pak dočtete o tom, že se zmíněná řasa přirovnává k pozemské zelenině, neboť obsahuje obrovské množství prospěšných látek, proto funguje jako blahodárný multivitamin (3). Mazání z ní získané nezanechává žádné stopy a je bez vůně, přičemž jeho konzistence nápadně připomíná lubrikant. A s ním to „jezdí“ samo.

Zavři oči, miláčku!

Jakmile si ho nanesete na tělo, povzbuďte svou drahou polovičku, aby si lehla do pohodlné polohy. Z praktických důvodů použijte ručník jako podložku – zabráníte tím možnému nepořádku. Protože na sobě budete mít nuru gel, dráždivé klouzavé pohyby rukou, dlaní, břicha, ňader i zadních partií půjdou jako po másle (4). Po intenzivním celotělovém opečovávání se vaše pozornost může zaměřit na partnerovy intimní partie a další erotogenní zóny, se kterými naložte dle libosti. Je jen na vás dvou, kam se tahle seance vyvine a kolikrát ji budete opakovat. V každém případě na ni oba budete dlouho vzpomínat!

Zdroje: (1) www.traditionalbodywork.com/exploring-the-history-and-techniques-of-nuru-massage/, (2) www.finehomesandliving.com/featured/understanding-the-benefits-of-a-sensual-massage/article_d91b845c-dd54-11ec-94c9-bbb72b4e0905.html, (3) www.kellyloves.com/blogs/news/health-benefits-of-nori, (4) www.elitetantriclondon.com/post/dive-into-sensual-bliss-a-beginner-s-guide-to-nuru-massage-techniques






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám planety přinesou do vašeho milostného života nové impulzy a dynamiku. Pokud jste v partnerském vztahu, čeká vás období plné komunikace a porozumění. Věnujte svému partnerovi více pozornosti a buďte vnímaví k jeho potřebá... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

224 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat