Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, napíšete kde nakupujete jednoduché a elegantní oblečení, nejlépe udržitelnou módu? Budu ráda za tipy na e-shopy :)
Ano, tady máte odkaz na jejich stránky https://eshop.meeradesign.cz/saty-a-tuniky/ Mají i butik na Praze 4 na Brumlovce, v budově Filadelfie v obchodní pasáži, kam se můžete přijít podívat na oblečení a vyzkoušet si ho. Navíc Vám oblečení i upraví na míru, cž je fajn.
Já teda stejně pořád radši chodím vybírat oblečení do kamenných obchodů, potřebuju si to prostě vyzkoušet a v klidu si to projít, je to pro mě takový oddych a baví mě to :)
Mám to stejně jako ty :) vždycky to spojím i s jídlem a kávičkou a užiju si se vším všudy :)
Holky, mají na výběr i jednoduché a pohodlné šaty? Taky marně sháním, ale zatím se mi žádné nelíbily a navíc na míry mi nic pořádně nesedí.
Já jsem začala nakupovat na eshop.meeradesign.cz, kde mají vlastní střihy, krásnou a přitom jednoduchou módu. Při objednávce si můžu zadat vlastní míry a halenky mi vždy ušijí na míru. Oblečení je perfektní a moc ráda ho nosím. Navíc mají látky i vhodná i pro alergiky a v bio kvalitě.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.