Pravidlo tříměsíčního randění spoustu vztahů ukončí

Rozchod po třech měsících? Není to jasná známka vaší přelétavosti ani důvod, proč byste si měli myslet, že je s vámi něco špatně. Děje se to běžně a má to svá pozitiva.

Po úžasném prvním rande se stanete partnery prakticky přes noc. Píšete si několik hodin denně sedm dní v týdnu, přestavujete si navzájem své přátele, trávíte spolu víkendy, a dokonce trochu mluvíte o společné budoucnosti. Máte pocit, že jste narazili na ideální protějšek, dokud nedosáhnete obávané hranice tří měsíců.

Co se to děje?

Je to okamžik, kdy docházejí slova a city pomalu vyprchávají, tudíž vám dochází, že tahle láska asi nevydrží. Kde se stala chyba? „Většina šťastně bezstarostných líbánkových fází obvykle trvá tři až šest měsíců a končí tehdy, kdy spojení přestane být vzrušující,“ vysvětluje britská certifikovaná párová terapeutka Angelika Koch. Žhavé koketní schůzky střídá monotónnost a vášeň zase válcuje realita běžného života. Stává se to, a to proto, že jste jaksi prozřeli.

Zkušební doba jako cesta k poznání

„První tři měsíce jsou skvělý časový rámec, který vám umožní vidět hrubý nástin toho, jaký partner ve skutečnosti je,“ vysvětluje jmenovaná expertka přes lásku. Stručně řečeno – vyjde najevo vše podstatné. „Přesně proto doporučuji, abyste svůj svazek považovali za oficiální až po minimálně 90 dnech chození,“ radí Angelika Koch.

Kdo zasadil poslední ránu?

„Pokud jste to vy, kdo po třech měsících ztrácí zájem, to nejlepší, co můžete udělat, je být naprosto upřímný ohledně toho, co hledáte. Jestli o pokračovaní nestojí pro změnu protějšek, jeho názor pravděpodobně stejně nezměníte, tak zbytečně neztrácejte čas,“ dodává zmiňovaná poradkyně. Pak je tu ještě jedna varianta – nejste si oba jistí, zda jste pro sebe stvoření. V tomto případě tomu nechte volný průběh a zkuste se poznat o něco víc.

Zdroj: www.bustle.com/life/three-month-dating-rule-tiktok






Celkem  1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaně z lásky

20min
(38 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

25min
(21 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat