První rande – tipy, jak nepokazit první dojem

23.05.2011 Lea Novotná Vztahy

Smluvila jste si schůzku s panem Dokonalým a teď chcete zanechat ten nejlepší dojem. Tady máte pár rad od samotných mužů jak na to.

Co se mužům líbí, a co naopak nemohou vystát? A co od nás vlastně na prvním rande očekávají?

Oblečení

Muž podvědomě zanalyzuje vaše oblečení, jen co vás uvidí. Všimne si dokonce i toho, jak vám šaty sedí. Navíc mu oblečení hodně napovídá o tom, jak moc se jej snažíte „uhnat“. Takže, co na sebe? Oblečte se klidně sexy, ale netlačte moc na pilu. Rozhodně nechte nějaký prostor pro mužskou představivost.

Ruce

Hodně žen, jsou-li nervózní, si všelijak pohrává s rukama. A hodně mužů tohle počínání rozčiluje. Takže si na ruce raději sedněte, než abyste si kroutila vlasy, hrála si se šňůrkou na oblečení nebo neustále žmoulala ubrousek.

Rozloučení

Nebojte se ukončit večer třeba polibkem na tvář nebo lehkým objetím. Zkrátka si pojistěte, aby na vás myslel až do dalšího setkání…

Monology

Ticho není během schůzky nijak příjemné, ale konverzace neznamená, že svůj protějšek nepustíte ke slovu. Křečovitá snaha něco říkat je horší, než chvilku hledat téma k rozhovoru.

Výslech

Konverzace ovšem neznamená ani neustálé vyptávání se na osobní život našeho společníka. Poznáváme se, ale nejsme u výslechu.

Úsměv, prosím

Usmívejte se! Zakryjte případnou nervozitu přirozeným úsměvem. Nikoli ovšem hlasitým afektovaným smíchem.

Hranice

Oblékla jste se sexy, usmíváte se a konverzujete, ale dejte muži jasně najevo, že jsou jisté hranice, za které jít nechcete. Budete-li se tvářit, že jste hned na první schůzce přístupná všemu, nejlepší dojem nezanecháte.

Sebevědomí

Buďte sebevědomá, ale dejte si pozor, abyste nepůsobila nafoukaně nebo arogantně. Takové ženy nemá většina mužů ráda zrovna tak, jako zakřiknuté a upejpavé myšky…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem  0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat