Rande jako z hororu? Prostě okamžitě odejděte

03.04.2018 Lea Novotná Vztahy

Schůzky naslepo jsou vždycky tak trochu rizikem, takovým krokem do neznáma. A ano, může se stát, že uprostřed večeře zjistíte, že byste nejraději vzala nohy na ramena.

Spousta z nás ale v podobných situacích váhá, zda nesoudí svůj protějšek příliš přísně, zda mu ještě nedat šanci. Jak vlastně poznat, kdy už je mužovo chování na první schůzce „za hranou“ a mohlo by značit problémy i do budoucna? Tak například, když se dostanete do některé z následujících situací.

„Jsem vybral takové trochu netradiční místo, co ty na to?“

Vidíte se poprvé, neznáte se, byli jste domluvení na večeři. Jenže on vás chce vzít na neveřejné místo (třeba k sobě domů) nebo na místo, které byste vy rozhodně nikdy nenavštívila (zakouřená hospoda čtvrté kategorie, non-stop u nádraží apod.). Pak zařaďte zpátečku. Jde o vaši bezpečnost!

„To víš, trošku jsem si něco přidal...“

Schůzky naslepo s sebou nesou celou řadu rizik. Třeba to, že budete zklamaná dřív, než se rande pořádně rozběhne. Pokud jste se potkali například v internetové seznamce, musíte spoléhat na fotografii svého případného protějšku, kterou má připojenou k profilu, a informace, které internetu sdělí. A tak můžete právem považovat za nepřijatelné, pokud zjistíte, že zatímco jste očekávali osobu svého věku, určité postavy a vzhledu nebo společných zájmů, přišel někdo, kdo se člověku ze seznamky nepodobá (nejen fyzicky) ani trošku. Technicky vzato je to podvod jako každý jiný – a regulérní důvod pro rychlé rozloučení.

„Kráva jedna z*****á, už jsem jí přece jednou o to pivo říkal!“

Jistě, není nutné, aby byl každý muž Mirek Dušín, ale upřímně, i hrubost má své meze. A kdo se chová neurvale a agresivně už při první schůzce, na toho pozor – je tu totiž docela velká pravděpodobnost, že to není jen tak nějaký chvilkový úlet, ale norma. A ruku na srdce – to je něco, co ve svém životě chcete?

„Jsem si dal nějakou tu skleničku navíc, no…!“

Vypít za večer pár sklenek vína (nebo piva) je v pořádku, ovšem vypadat po hodině jako ožrala z jakési putyky té nejhorší cenové skupiny, to v pořádku rozhodně není. Takové chování netolerujte, zrovna tak nemhuřte oči nad tím, že potenciální partner přišel na schůzku s vámi opilý. Může to signalizovat potíže s alkoholem. A to znamená spoustu trablů do budoucna…

„A co, že bysme jako zašli ke mně, víš co, ne jako kvůli sexu, ale klidně kvůli sexu, haha!“

Nic proti sexu na prvním rande, to je každého věc. Ale pokud se k ničemu takovému nechystáte a svůj protějšek jste na to jemně upozornila, a stejně neustále posloucháte přihlouplé narážky, něco vám to o člověku sedícímu naproti vám napoví. Rozhodně se nenechejte vmanipulovat do jeho plánů a prostě odejděte – pravděpodobně totiž nemáte před sebou svou spřízněnou duši







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Domácí granola

30min
(2 hlasů)

Srdíčkový koláč

2h a 35min
(30 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat