Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Anonym 31.08.2024

To by mě zajímalo, které...

Avatar
Jaroslav Anonym 31.08.2024

To bude asi tím, že většina žen má také hodné tuku,o bříšku ani raději nemluvím !!

Avatar
Dana Anonym 01.09.2024

Proč by měly šílet? Co je to za idiota, co to píše?

Avatar
Jiří Bednář Anonym 01.09.2024

Konečně!

Avatar
Jiří Bednář Anonym 01.09.2024

Konečně !

Avatar
Jarek 31.08.2024

Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá…. I když jsem zažil zájem ze strany obézních žen, které fakt nemusím.

Avatar
Mirek 01.09.2024

Dle poslední studie, má až 60 % populace v Evropě nadváhu, když vezmeme v potaz, jaký typ žen se musí seznamovat přes seznamovací aplikaci, na jejímž výsledku je postaven tento zcestný článek, tak ten otřesný výsledek nemůže být nijak překvapující, jak zde již v komentářích trefně zaznělo, vrána k vráně sedá...

Avatar
Hans 02.09.2024

A teď už bych měl jít a zrušit permanentku do posilovny prodat kolo prodat rotoped a všechny činky. Sednout do gauče a čekat až mi naroste pupek z mého 20/5 ptáka bjdr najednou 15 cm a ženský budou šílet.

Avatar
Jiří Tarantík 04.09.2024

Tento článek, dle mého názoru, psala tlustá ženská o kterou by nikdy svalovec nezavadil. Tuk na břiše je něco co není zdravé a já osobně nemám rád nezdravé věci, stejně jako nezdravé myšlení. Každodenní cvičení posiluje srdce a zvyšuje testosteron čistí krev stejně jako zdravá strava a tečka :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat