Komentáře k článku

Avatar
Avatar
jirka cech 04.07.2024

ok

Avatar
jana 04.07.2024

Používám fazole v plechovce, na vaření, i na salát v křenové majonéze. 😊

Avatar
Radek 05.07.2024

Nechce se mi s nimi vařit- zásadně v plechovce

Avatar
Květa 05.07.2024

Vařím-namáčím 0,5 kg fazolí malých bílých. Manžel to miluje, dělám z toho polévku, šumajstr s bramborami(šoulet), salát s kyselou rybou a zakysanou smetanou. Já to nejím, ale on si na tom pochutnává od pátku do soboty. A říkáme tomu "fazolový trojboj". Dobrou chuť

Avatar
vladimír 05.07.2024

Fazole se namáčejí aby se nemusely dlouho vařit, nenamáčené se vaří déle.Fazole které jsou starší 4-5 let jsou nekvalitní, nejdou uvařit a jsou tvrdé- nadýmají. Fazole mám jednou týdně, někdy mám i větry ale co bych neudělal pro své zdraví

Avatar
Jana 05.07.2024

Fazole vařím často, obsahují vlákninu, jsou zdravé pro diabetiky.

Avatar
Marie Kytlerová 05.07.2024

Mám ráda polévku a fazole po řecku

Avatar
jana kratochvílová 06.07.2024

ano nedělam je rodina

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat