REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Testujeme RECLAR galvanickou žehličku s technologií RE-Merge pro hloubkovou regeneraci pleti a její omlazení

14.06.2024 Testování

Nelíbí se vám vrásky, které „zdobí“ váš obličej? Můžete si je přežehlit. Není to vtip, ale revoluční řešení a neinvazivní metoda, za kterou stojí značka RECLAR. Testování galvanické žehličky je tady!


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 6 testerek


S přibývajícími roky a s vlivy každodenního života se naše pleť nevyhnutelně potýká s únavou, ztrátou elasticity a vráskami, které opravdu nesluší všem. Co kdybychom vám řekli, že existuje způsob, jak tomu čelit? Navíc bez nutnosti opakovaných návštěv kosmetického salonu a z pohodlí domova. Omlazení pokožky vlastně ještě nikdy nebylo jednodušší. Svěřte tu svou inovativní technologii, díky které bude zářit v každém věku!

Konečně žehlení, co vás bude bavit

Když se dají žehlit záhyby na oblečení, tak proč ne i projevy stárnutí? S galvanickou žehličkou RECLAR není nic nemožné. Inovativní technologie RE-Merge kombinuje vysokofrekvenční energii, třífázovou terapii LED světlem a elektroporaci, aby zvýšila elasticitu kůže, stahovala póry, sjednotila tón kůže a podpořila produkci kolagenu zajišťujícího mladistvý vzhled. Jednou z předních výhod tohoto unikátního přístroje je, že sám diagnostikuje vaši pleť. S automatickou samočistící sterilizační funkcí s UV zářením a pohodlným bezdrátovým nabíjením nabízí RE-Merge bezpečné, hygienické a efektivní řešení jako na míru ušité vašim omlazujícím potřebám.

Ve dvou se to lépe táhne

V balení naleznete samotné zařízení, kryt na ochranu hlavice, bezdrátový nabíjecí stojan, kabel C-typu pro nabíjení přes USB, přehledný a snadno pochopitelný uživatelský manuál i certifikát kvality. Pro maximalizaci účinků a správné použití tohoto výrobku vám bude s tímto zařízením poskytnut také speciálně vyvinutý masážní gel, který lze po jeho spotřebování zakoupit samostatně (cena je 990 Kč). K jeho důležitosti i postupu masážní procedury se dostaneme v následujících řádcích.

Deset minut stačí!

Před použitím technologie RE-Merge obličej nejprve umyjte a pleť vyčistěte. Zařízení diagnostikuje stav pleti každého uživatele a automaticky optimalizuje nastavení intenzity, což zaručuje efektivní individuální péči. Naneste vhodné množství masážního gelu na hlavní elektrody přístroje. Během masírování se ujistěte, že je celá hlavice přístroje v kontaktu s kůží tím, že ji budete horizontálně přitlačovat k obličeji. Hlavici pevně přitiskněte na pleť, aby elektrody dobře přilnuly a provádějte pomalou a jemnou masáž tahem dopředu a dozadu. Procedura se doporučuje jednou denně po dobu 10 minut (5 minut na levé straně a 5 minut na pravé straně).

Maximum regenerace s účinným působením

Možná se ptáte, zda je zmíněný gel možné nahradit jiným krémem, anebo galvanickou žehličku využít „nasucho“. Je to jedna z nejčastějších otázek, na kterou existuje jednoznačná odpověď. Použití zařízení bez tohoto přípravku může způsobit popáleniny kůže a její poškození. Navíc je navržen tak, aby vysokofrekvenční energie účinně a šetrně pronikla do kůže, přičemž obsažené aktivní látky maximalizují regeneraci buněk a podporují pružnost kůže. Obyčejný krém se může příliš rychle vypařit, což vede k vysychání a snižování účinnosti přenosu.

Užijte si delší mládí

RECLAR galvanickou žehličku RE-Merge právě testujeme v naší redakci a již teď se můžete těšit na recenzi. Připojíte i tu svou? Pro další informace o tomto jedinečném přístroji navštivte internetové stránky www.reclar.com/cz-cs.

Cena: 13 990,- Kč

Avatar
19.08.2024

Jako 50letá žena, která se celý život potýká s problematickou pletí, jsem vyzkoušela nespočet různých produktů. Když jsem dostala příležitost otestovat galvanickou žehličku RE-merge od značky Reclar, byla jsem zpočátku lehce skeptická. Po tolika zklamáních jsem už téměř ztratila naději, že najdu něco, co skutečně pomůže. Avšak dnes mohu s jistotou říci, že jsem nesmírně ráda, že jsem této novince dala šanci. Obal žehličky působí luxusně a elegantně, což okamžitě upoutalo mou pozornost. Samotný design je velmi sofistikovaný a přiložený gel má lehkou, příjemnou vůni, která se rychle vstřebává do pleti po použití žehličky. I když mám citlivou pleť, po první aplikaci bylo zřejmé, že žehlička je k mé pleti šetrná a nevyvolává žádné nepříjemné reakce. Skutečným překvapením pro mě bylo, jak se postupně začaly zlepšovat drobné vrásky kolem očí, mezi obočím a na čele. Nečekala jsem, že tento produkt pomůže i s projevy stárnutí, ale už po několika dnech používání jsem si všimla, že vrásky jsou jemnější a pleť působí pružněji a hladší. Dokonce i pleť na tvářích a bradě vypadá hladší a vyváženější. Musím upřímně říct, že žehlička RE-merge mě velmi mile překvapila. Patří k těm několika málo produktům, které skutečně plní to, co slibují. Moje pleť je po pravidelném používání hydratovanější, vyváženější a celkově zdravější. Pro ženu v mém věku, která se potýká s projevy stárnutí, je tento produkt skvělou volbou. Ačkoli je cena vyšší, stojí za každý investovaný haléř. Tento produkt mohu s čistým svědomím doporučit všem ženám, které hledají kvalitní péči o pleť.

Zavřít
Avatar
15.08.2024

Jsem velmi ráda, že jsem měla možnost otestovat galvanickou žehličku RE-MERGE od RECLAR, protože jsem s podobnými zařízeními dosud neměla žádnou zkušenost. Již po prvním použití jsem zaznamenala, že moje pleť byla jemnější a vyhlazenější. Použití žehličky je intuitivní, a díky přiloženému návodu jsem neměla žádné problémy ani při prvním pokusu. Oceňuji možnost nastavit zařízení tak, aby komunikovalo v angličtině, což manipulaci značně usnadnilo. Velmi mi vyhovovalo, že přístroj každou minutu informoval o uplynulém čase a po deseti minutách se automaticky vypnul. Nejvíce jsem využila „Smart Mode“, který je ideální pro personalizovanou péči o pleť, zvláště pokud si nejste jisti, jaké nastavení je pro vaši pleť nejvhodnější. Také jsem ocenila podrobný návod, který popisuje doporučený postup aplikace – začínající na čele, pokračující kolem očí, přes tváře až po bradu. Velkým plusem je také hydratační a zpevňující gel, který je k žehličce přiložen zdarma a který přesně splnil, co slibuje. Design žehličky i balení působí velmi elegantně, což jen podtrhuje celkový dojem z produktu. Používání galvanické žehličky jsem si naprosto zamilovala!

Žehlička je dražší, ale dle mého názoru se do ní vyplatí zainvestovat.

Zavřít
Avatar
13.08.2024

Novinka mezi galvanickými žehličkami mě zaujala hned na první pohled díky svému elegantnímu designu a pohodlné manipulaci. S napětím jsem očekávala, jak se osvědčí v praxi. Žehlička se velmi snadno ovládá pomocí tří přehledných panelů – my jsme ji měli nastavenu v anglickém jazyce, což bylo také velmi intuitivní. Po odlíčení pleti jsem přiložila žehličku na obličej a přístroj si sám zvolil optimální stupeň intenzity. Vzhledem k tomu, že mám zralejší pleť, automaticky mi nastavila stupeň devět. Nanesením doporučeného gelu jsem zahájila desetiminutovou masáž obličeje krouživými pohyby. Musím přiznat, že už po prvním použití jsem zaznamenala viditelný rozdíl – pleť působila svěže a mladě. Tento rituál jsem opakovala každý den po celý týden a výsledky byly opravdu překvapivé. Pleť se viditelně vypnula, póry se stáhly a celkově jsem pozorovala výrazné omlazení. Další výhodou této žehličky je její lehkost a snadná nabíjecí schopnost, což ji činí ideálním společníkem na cesty. I když cestovní obal by byl skvělým doplňkem. Tento přístroj se snadno stane nedílnou součástí každodenní péče o pleť.

Zavřít
Avatar
06.08.2024

Vyzkoušela jsem RECLAR galvanickou žehličku s technologií RE-Merge, která mě příjemně překvapila. Korejskou kosmetiku od Reclar používám pravidelně a se všemi produkty jsem zatím velmi spokojená. Tato žehlička není výjimkou. Kombinuje několik pokročilých technologií, které společně zvyšují produkci kolagenu, sjednocují tón pleti, regenerují pleťové buňky a celkově ji omlazují. Přístroj sám dokáže diagnostikovat stav pleti a podle toho nastavit ideální program. Pleť po použití září a vypadá svěže. Další výhodou je samočistící funkce pomocí UV sterilizace. V balení naleznete žehličku, doplňky pro nabíjení zařízení, manuál a masážní gel, který je nezbytný pro použití žehličky. Celý proces trvá 10 minut (doporučuje se 5 minut na každou stranu obličeje). Po použití je pleť pevnější a hladší. I když se 10 minut zdá být krátkou dobou, časem může být náročné najít správný čas pro použití, zejména na dovolené nebo při delších pobytech v přírodě. Pro viditelný účinek jsem musela žehličku používat minimálně týden v kuse. Tato žehlička je skvělá pro ty, kteří se o svou pleť rádi starají a věnují jí každodenní péči a pozornost, a nevadí jim pravidelné používání.

Jako nevýhodu vnímám náročnost používání žehličky při cestování nebo výletech a riziko při používání na pleť s akné, které trápí mnoho žen i ve středním věku.

Zavřít
Avatar
25.07.2024

Galvanická žehlička od Reclar mě velmi příjemně překvapila svým designem. Oceňuji také její velikost, která je akorát do ruky, není těžká a dobře se drží. Přestože jsem měla zpočátku obavy, že nebudu umět žehličku ovládat, rychle jsem se s ní sžila. Má pouze tři tlačítka, což činí ovládání snadným a pohodlným. Jakmile jsem pochopila, jak zařízení funguje, přepnula jsem ho do angličtiny. Velmi oceňuji i samočistící funkci UV sterilizace. Každý večer, než jsem začala s čištěním pleti, jsem se nejprve odlíčila a pleť vyčistila klasickým způsobem, jak jsem zvyklá. Pak jsem si pustila nějaký dokument a začala s používáním žehličky. Nanesla jsem masážní gel na hlavici žehličky, nastavila požadovaný režim ošetření a jemně kroužila podle doporučení z manuálu. Už po třech dnech jsem zaznamenala, že se pleť začíná zlepšovat. Pokožka byla mnohem čistší a hlavně hydratovaná. Na dotek byl obličej měkký a vláčný, ale ne mastný. I když nemám hluboké vrásky, všimla jsem si, že ty kolem nosu a rtů jsou méně výrazné než předtím. Myslím, že tento produkt mohu doporučit, protože věřím, že při pravidelném používání může zmírnit příznaky stárnutí pleti. Děkuji za možnost tento produkt vyzkoušet.

Zavřít
Avatar
12.07.2024

Dostala jsem možnost jako první v redakci vyzkoušet unikátní galvanickou žehličku značky Reclar. Korea je známá svou inovativní kosmetikou, takže jsem byla velmi zvědavá na výsledky tohoto netradičního přístroje. Prvním krokem je pečlivé přečtení návodu k použití, který je poměrně podrobný. Přístroj je nutné před použitím nabít, což lze provést pomocí kabelu nebo dobíjecí stanice. Po večerní odličovací rutině jsem na vyčištěnou pleť přiložila přístroj, který automaticky rozpozná potřeby vaší pokožky a vybere nejvhodnější program (zelený - repair, červený - cell regeneration, fialový - boosting). Nejčastěji mi přístroj vybíral červený a fialový program. Na přístroj jsem následně nanesla gel, který je nezbytný pro správnou aplikaci a aby nedošlo k podráždění kůže. Přístroj odpočítává 10 minut a každou minutu vás upozorní. Jemnými pohyby jsem postupně "žehlila" celý obličej, přičemž jsem se více zaměřovala na čelo a vrásky kolem očí. Po celou dobu jsem cítila jemné vibrace a příjemnou masáž. Po deseti minutách se přístroj automaticky vypne. Přebytečný gel jsem vmasírovala do pleti. Nikdy jsem neměla tak krásně vypnutou pleť jako po tomto desetiminutovém ošetření. Dokonce i ráno po probuzení jsem cítila, jak se gel zapracoval do pokožky. Jsem přesvědčená, že dlouhodobé a pravidelné používání přináší pleti viditelné výsledky. Zpětně vyhodnocuji, že by přístroj bylo vhodnější používat po ránu. Určitě je skvělý pro lidi, kteří péči o pleť věnují hodně času a nemají problém každý den či ob den věnovat "žehlení" deset minut.

Pro dosažení výsledků je nutné používat žehličku pravidelně a vyhradit si každý den 10 minut času na tuto rutinu. Cena přístroje je vyšší, proto je vhodný pro ty, kteří péči věnují hodně času. Nutno neustále kroužit, aby nedošlo k popálení pokožky.

Zavřít
Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Zavřít

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat