Na povrchu křupavý a uvnitř až neuvěřitelně vláčný. Že takový chleba, který rychle mizel ze stolu, uměla jen vaše babička? Pokud vám nikdy neprozradila recept, ale rozhodně si jeho chuť i šťastné dětství chcete znovu připomenout, můžete vyzkoušet křupavé novinky z Baker street!
Poctivost, preciznost a péče
Baker street – ručně vyráběné chleby z dobré adresy, přináší zákazníkům prémiové pečivo, které je vyrobeno z vlastního kvásku a několik hodin zrajícího těsta. Kombinací kvalitních ingrediencí a tradičního pekařského řemesla vznikají produkty, které si vychutnáte a pravidelně si najdou místo na vašem stole. Jejich základní složkou je kvásek, o který se pekaři starají s láskou a řemeslnou zručností, přičemž ho pravidělně přikrmují a dbají o jeho správné skladování.
Práce? Jedině ruční!
Pro Baker street je typická i ruční práce s těstem, při níž se projevuje pravé pekařské mistrovství a zručnost. Nejdůležitější částí je jeho formování. Když těsto získá ten správný tvar, potřebuje čas, aby si odpočinulo v ošatkách. Zajímvostí je, že zraje čtyři hodiny a kyne 12 hodin, což ho odlišuje od „obyčejného“ pečiva. Každý bochník je jedinečný i proto, že na něm pekař vytvoří řez, čím se daný chlebík liší od ostatních. Že se vám takový přístup jako za „starých dobrých časů“ opravdu zamlouvá? Nezbývá, než ochutnat… Aktuálně hledáme 25 testerek z Prahy a okolí, které si hned dva voňavé bochníky vyzvednou v sídle naší společnosti. Budete jednou z nich? Pak své chuťové buňky pomalu připravte na tohle!
Kváskový semínkový chléb
Pšeničná mouka, kvásek, pekařský cit a lněná, slunečnicová a dýňová semínka. To je on! Tuhle křupavou parádu si můžete naservírovat třeba s máslem, grilovanou hruškou, prosciuttem, piniovými ořechy a hroznovým vínem. Jeden krajíc asi stačit nebude! Co dalšího se testuje?
Kváskový pšeničný chléb
Tato chuťovka získala prestižní ocenění Vítězný chléb roku 2021. I při její přípravě se kladne důraz na základní suroviny a zodpovědný přístup. A přímo si žádá o to, abyste ji obložila cherry rajčaty a mozzarellou, s čímž si bude krásně notovat kapka olivového oleje. Už se vám sbíhají sliny? Nezapomeňte se přihlásit do našeho testování!
Chleby si testerky vyzvednou 24.5. mezi 9. - 16. hodinou v kanceláři společnosti OMAX Holding s.r.o., Bucharova 1281/2, Praha.
Pro více informací navštivte internetové stránky www.baker-st.cz
Cena testovacího balíčku: 160 Kč
TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 25 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda milují čerstvý křupavý chleba?
HLASTE SE DO 22. KVĚTNA 2022.
Vybrané testerky získají kváskový semínkový a pšeničný chléb. Chleby si testerky vyzvednou 24.5. mezi 9. - 16. hodinou v kanceláři společnosti OMAX Holding s.r.o., Bucharova 1281/2, Praha.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!
Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE