Po švihání jazykem váš muž exploduje

Všichni muži jsou připraveni na potěšení ústy. Ve skutečnosti je to jedna z věcí, bez které se neobejdou. Chcete se v ní zdokonalit? Pak nic neuspěchejte a sfoukněte mokrou náplast!  

Felace je tak trochu umění. I když se většina mužů rozvášní dřív než většina žen, pár minut přípravného škádlení nikdy neuškodí. Začněte něžnou masáží rukou. Zatímco líbáte, nebo s ním jen mluvíte, položte mu dlaň vedle jeho chlouby (třeba na tříslo) a pomalu ji posouvejte ke středu dění. Až se dostanete k rozkroku, párkrát (a letmo) přejeďte po varlatech a penisu. Jednou, dvakrát, třikrát… A jděte do akce.

Navlhčete rty, ať to nedrhne

Je to tak jednoduché. Přejíždějte rukama po této oblasti, dokonce i mírně (!) agresivnějším způsobem, pokud se vám zdá, že je již milenec připravený. Následně partnerovi pomozte sundat kalhoty a trenky. Pak pokračujte. Pevně uchopte penis u jeho kořene, párkrát slastně vzdychněte, pošeptejte nějakou chlípnost, stáhněte předkožku a navlhčenými rty olízněte samotnou špičku pyje. Konečky prstů jemně „lechtejte“ varlata.

Sfoukněte mokrou náplast

Pro mnoho mužů je nejcitlivějším místem na jejich penisu uzdička (to je ta spodní strana špičky penisu, kde se žalud spojuje s jeho dříkem). Jakkoli tuto uzdičku při sání a olizování přirozeně stimulujete, naučte se jazykem i švihat. (Můžete nahoru a dolů, ze strany na stranu, v kruzích nebo zvolit kombinací všech tří technik.)

Dalším skvělým způsobem, jak zesílit sexuální napětí a přimět partnera, aby se svíjel rozkoší, je jemně ho olíznout, použít hodně slin a pak fouknout na mokrou náplast, kterou jste vytvořili. Foukání vytváří chladivý pocit, a tedy i kontrast tepla se zimou. Škádlí to a povzbuzuje.

Dejte si pozor na zuby

Už víte, jak citlivý je penis vašeho partnera, zejména na spodní straně hlavy. Pro potěšení je to dobrá věc, ale pokud na zmíněnou část vyvinete příliš velký tlak, svému muži ublížíte. (Pro váš klitoris a vaginu je to stejné.) Z tohoto důvodu ihned neceňte tesáky a na penis nejděte s pomocí zubů, tedy minimálně do té doby, než se partner sám zmíní, že „klidně můžeš přitvrdit“.

Která pozice při felaci je nejlepší?

Pozice, kterou používáte k vykouření svého muže, může být neuvěřitelně důležitá. Máte-li v plánu být submisivní, pak klekněte na kolena, zatímco muž stojí. Tohle gesto mu zajistí dominanci. Dívejte se nahoru a navazujte oční kontakt, pocit podřízenosti u vaší osoby ještě zesílí. Pakliže vám tato pozice nevyhovuje, požádejte milence, aby se uvelebil na postel nebo do křesla a trochu vysunul pánev. Tábořiště založte mezi jeho nohama a pod svoje kolena pro jistotu dejte polštář. Zamezíte tak případným spáleninám od koberce.

Zdroje: názor autora – celý článek






Celkem  2 komentářů

Avatar
Avatar Libór
včera 23:10
Avatar Libór
včera 23:09

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přináší příležitosti k osobnímu růstu a sebepoznání. Vliv planet naznačuje, že byste se mohli cítit energičtější a motivovanější než obvykle, což je ideální pro zahájení nových projektů nebo dokonče... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:59
54 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat