Už žádné čekání na velké O

Jedna věc je jasná: ženský orgasmus není tak snadné pochopit jako ten mužský. Ale když nás ženy chytne, je mnohem intenzivnější, protože pak mluvíme až o 900 kontrakcí za minutu!

Bohužel ne všechny ženy si mohou toto nádherné potěšení užívat pravidelně. Pouze jedna ze tří žen dosáhne orgasmu prostřednictvím vaginální penetrace během samotného sexu. A bohužel vyvrcholení prostřednictvím stimulace klitorisu ne vždy funguje.

Zastavte tuto tragédii! Až se budete příště milovat, jste na řadě s orgasmem vy! S těmito osmi tipy pro VAŠE potěšení se vám určitě vyplatí.

Vypněte hlavu!

Každodenní hádky, stres v práci, dětský chaos? To vše v posteli nemá místo, protože relaxace je bohužel předpokladem vyvrcholení. Nechte všechny myšlenky odletět a soustřeďte se na tady a teď. Užívejte si každé jedno pohlazení, nechte se vést svými smysly. Bohužel relaxace a uvolnění je klíčem k úspěchu.

Dopřejte si čas!

I když to nevede přímo k orgasmu, neměli byste se příliš rychle vzdávat a být nervózní nebo frustrovaní. Pokud to teď nejde, dejte si čas. Dejte si pauzu, lehněte si do náruče a přemýšlejte o hříšných myšlenkách. Zarputilé chvástání nedělá nikomu dobře.

Předehra: Ano, prosím!

Spontánní, rychlý sex může být samozřejmě silný, ale bohužel ne pro všechny ženy se zárukou orgasmu! Pokud hledáte orgasmus, měli byste si dopřát rozsáhlou předehru se spoustou stimulace, laskání a špinavých řečí. Takto se pomalu rozjíždíte. A to není vše: s rostoucím vzrušením se také klitoris lépe prokrvuje, otéká a stává se ještě citlivějším. Nejlepší předpoklady pro „The Big O“.

Přemýšlejte o svých bodech potěšení

Upozorněte partnera na svůj ústřední bod potěšení – klitoris! Nasměrujte jeho prsty jeho směrem, ukažte mu, jak se vám to líbí, a udávejte tempo. Klitoris je a zůstává pro většinu žen magickým tlačítkem k orgasmu! A malý náznak, že klitoris není jen malý knoflík na vnější straně branky, ale sahá mnohem dále dovnitř pochvy, má také cenu zlata. Ne všichni muži (a ženy) si to uvědomují.

Nemyslete pořád jen na jednu věc!

Důležitá rada: Nejprve zapomeňte na orgasmus! Neustálé pronásledování vyvrcholení může mít přesně opačný efekt. Nevyvíjejte na sebe tlak. Pokud se vaše myšlenky neustále točí kolem „Jak dlouho ještě potřebuji?“, nebude to fungovat. Zkuste se uvolnit a užít si dotek. A nečekejte, až udělá ty správné kroky. Víte dost dobře, jak se samy sebe dotknout, abyste zvýšili potěšení. Použijte tyto znalosti při sexu se svým partnerem.

Použijte své dýchání!

Věnujte pozornost svému dýchání! Zadržování dechu, když se chystáte k vyvrcholení, je kontraproduktivní. Konečně kyslík umožňuje rychlejší proudění krve a tím zvyšuje vzrušení. Nezpomalujte se, nechte svůj dech a potěšení plynout! A mimochodem: těžké dýchání a sténání oba ještě více vzruší a zvýší jejich touhu.

Změňte polohu

Stejný rytmus, stejný úhel, stejný tlak: monotónnost nemusí nutně podporovat orgasmus. Ujistěte se, že máte v posteli rozmanitost a měňte polohy a intenzitu! Pokud máte pocit, že váš klitoris ani bod G nejsou v aktuální poloze stimulovány, změňte polohu. Velmi snadné. Tohle je jen o tobě. Můžete mu to oplatit jindy.

Poznej své vlastní tělo!

Jak má rozumět vašemu ​​tělu, když to neumíte vy? Proto: praxe dělá mistra. Prozkoumejte své tělo a zjistěte, které doteky vás opravdu rozpálí. Během sexu se nevyhýbejte slovům a řekněte mu, co přesně má dělat. To ho rozpálí a toto je vaše cesta k jistému vyvrcholení! Jděte do toho!

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
23 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
259 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat