Lexikon potřeb ženy při sexu

Tipů jsme už slyšeli víc než dost. Zkoušeli všechno možné a sbírali zkušenosti. Spoustu věcí jsme odmítli. Protože jsme si v určité chvíli uvědomili, že existuje jen pár pravidel, která jsou důležitá pro šťastný milostný život.

Někdy si přejete nechat vzkaz na nočním stolku pro své mladší já: „Přijde čas, kdy budete mnohem sebevědomější a klidnější i u tak vzrušující situace, jako je sex. A budete si jistí, že děláte správnou věc." Všechny dospělé ženy by to okamžitě podepsaly.

Sex může být samozřejmě vždy plný nejistot, komplikovaný a nepředvídatelný. Ale sex, jak v určité chvíli víme, potřebuje především jednu věc: osvobození od konvencí, omezení a vnějších vlivů. Nejintimnější okamžik mezi dvěma lidmi by měl zůstat nenarušen morálkou, kterou nám dali rodiče, názory přátel, médii a radami. Když jste mladí, zdá se, že každý lépe ví, jaký by měl sex být, aby si zasloužil nálepku „skvělý“. Ale v určitém okamžiku jste konečně dost staří a máte za sebou tolik testů a dobrodružství, takže víte nejlépe, že:

Neexistuje dokonalý okamžik pro potěšení

Až zhubnu pět kilo, až budeme mít pár hodin pro sebe, až budou děti u babičky. Jakmile hrajete na „až“, sexu se moc nedočkáte. Zejména proto, že v dlouhodobých vztazích je muž vždy k dispozici. Takže můžete odložit sex na zítra a dnes se dívat oblíbený seriál. Nebo si přečíst knížku. Dokud v určitém okamžiku nebudete na sex úplně líní. Můžete se milovat šíleně, a přesto propásnout každou příležitost spolu spát. Zvlášť když čekáte na ideální okamžik. Páry proto občas potřebují pevná předsevzetí a rande. Je to jako chodit na večírky. Nejdřív byste nejraději zůstali na pohovce, ale pak jste rádi, že jste přece jen šli.

Není lepší předehra než zůstat ve spojení prostřednictvím rituálů

V průběhu let se priority posouvají stejně nepostřehnutelně a nezadržitelně jako pohyb kontinentů. Vaříte spolu, chodíte na procházky, čtete spolu noviny. Ale i to je druh předehry: jde o sdílení rituálů výhradně mezi sebou. Dělat něco, co nám říká: Ano, jsme pár. To znamená, že jí ráno přinese kávu do postele a že si oba v restauraci nevezmou to samé, aby se mohli v půlce prohodit. Všechny známky blízkosti. V tomto ohledu mají páry sex neustále. Bez neustálého sexu.

Ani v erotickém obchodě nenajdeme řešení

Slovo „sexuální hračky“ zní lákavě. Jako by chtíč byla dětská hra. Není dnes vibrátor součástí základní výbavy každé domácnosti? Jeden z mých přátel jim říká „hezká, barevná brčka na záchranu vyčerpaného milostného života“. Skvělé pro dva i pro masturbaci! Ale když touha vykazuje známky únavy, je to jen zřídka kvůli nedostatku rekvizit. Naděje, že stačí trochu upgradovat technologii, abyste ze dvou lidí vymáčkli více potěšení, jako u výkonného odšťavňovače, vede při praktických testech rychle k deziluzi. Vibrátor udělá svou práci, ale nemiluje. Jakékoli erotické vybavení nakonec vždy skončí ve skříni zbytečností. Hned vedle toastovače.

Žádný z 222 sexuálních tipů z průvodce nás opravdu nenutí chtít víc

Naše kultura zaměřená na výkon očekává dokonalost, takže špičkový sex je prakticky požadavkem dlouhodobého vztahu. Samozřejmě týdně. Ještě lepší: denně. Jinak máte problém a musíte si koupit spoustu průvodců. Vytvořte si smyslnou atmosféru. Vychlaďte šampaňské. Zavažte si oči hedvábným šátkem. Zapalte si svíčky. Ale to funguje jen, když nemáte doma pivaře. K dobrému sexu samozřejmě přispívá humor. V tomto ohledu 222 tipů na sex není tak špatných. Vždy je dobrý nápad zkoušet nové věci, ale je špatný nápad zkoušet nové věci zkopírovat a vložit do svého vlastního milostného života.

Dobrý sex není pro notorické začátečníky

Cestování časem není možné. Proto se nesnažte opakovat prvních šest měsíců lásky. Nesrovnávejte současnou situaci s tehdejší dobou, kdy by už ani datel nedokázal udělat dostatek zářezů. Není cesty zpět. Ale na tomhle muži vám záleží příliš, než abyste ho vyměnili za sex s někým jiným. To byste pak museli neustále začínat znovu. A co by se pak stalo s pokročilým sexem? Byla by to škoda: jste perfektně sehraný tým. Takový, který zná své limity, ale i možnosti.

Muži neumějí číst myšlenky

Když dosáhnete určitého věku, víte, že nejlepší sex je sex se zapojením. Ne ten, který máte, protože máte pocit, že musíte svému partnerovi zase něco nabídnout. A ne ten, kdy neustále necháváte druhého převzít řízení a očekáváte, že udělá správnou věc. Nejlepší sex je ten, kdy svému muži řeknete, co chcete, kde a jak a proč – protože je to úžasný pocit. Pomůže to nejen mužům, ale i vztahu. Vyjadřování přání a potřeb, aniž byste věděli, jak budou přijata. Přesně na to musíte mít odvahu a přesně to za to opravdu stojí.

Víte, že postel je dobré místo

Není to kvůli meziobratlovým ploténkám nebo nedostatečné pohyblivosti. Naopak. Pokud jde o fitness, vždy můžeme oživit sex akcí venku jako kdysi. Na lesní půdě, na loukách, uprostřed přírody. Ale už to neděláte. Protože jsou okamžiky, které se dobře pamatují: zánět v zádech způsobený kamenem pod zády, odřená kolena nebo popáleniny od kopřiv. Z podobných důvodů se také vyhýbáme sexu v autě, na kuchyňských stolech, na pláži, na veřejných toaletách. Alespoň dokud nejsme bezdomovci a ještě si můžeme dovolit postel. Je pro dobrý sex ideální. Tam se stejně cítíme nejlépe. To se samozřejmě nedozvíte, dokud nevyzkoušíte všechno ostatní. V určité chvíli prostě víte, kde je to pro vás dobré a kde to můžete klidně oželet.

Dobrý sex potřebuje špatný sex

Neumíte si představit, jak špatný může náš milostný život někdy být! Před dvaceti lety by nám tato věta nepřišlo divné. Dnes jsme moudřejší a považujeme za normální, když sex občas dosáhne pouze 0,5 na stupnici od 1 do 10. Protože jste momentálně v práci ve stresu, protože vaše dítě je uprostřed puberty a vy se trápíte. Existuje 1000 dobrých důvodů pro špatný sex a také pro to, proč ho občas nemít. Nemá to nic společného s našimi mileneckými vlastnostmi. Ty jsou již dávno bez pochyby prokázány. Ne vždy ale vykouzlíte pětichodové menu. Místo toho ohřejete v mikrovlnce mraženou pizzu a je taky vynikající. A tak někdy musíte mít špatný sex, aby si ten skvělý sex přišel na své. A hodnocení 10 může znít jen tak úžasně, protože to má být něco výjimečného.

Orgasmus není podmínkou, ale spíše možností

Když jsme byli mladší, nikdo nesměl opustit postel, aniž by alespoň jednou „nebyl“. Minimálním požadavkem byl orgasmus pro každého. Nemysleli jsme na to, že ani orgasmus ve vás někdy nevyvolá touhu udělat velký vstup. Ať už se stydíte nebo ne, někdy prostě chcete sex bez posledního aktu. A určitě nechcete muže, který zoufale tvrdě pracuje. Proto je taková dohoda s partnerem příjemně uvolňující. Pokud se to stane, skvělé, pokud ne, také dobré. Tlak je pryč a sex je dobrý.

Můžete vyhledat pomoc profesionála

Nakladatelé průvodců a výrobci erotických pomůcek rádi šíří zprávu, že neexistuje žádný problém, který by se nedal vyřešit prací z domova s ​​pomocí robertků, porna nebo barvy na tělo. Ale už jsme dost dospělí na to, abychom lépe věděli, co je dobrá pomoc při skutečných problémech. Využíváme tohle místo toho, abychom se dál dívali, jak jsme stále zoufalejší, sami v naší ložnici. A sex často nemá nic společného s tím, že už nemáme sex. Mohou za tím být nejrůznější problémy. Proto někdy potřebujete profíka.

Každé ženě připadá erotické něco jiného  

V určité chvíli jste prostě dost staří na to, abyste věděli, že abyste měli dobrý sex, musíte vždy riskovat, že to budete dělat jinak než ostatní. Musíme objevit své vlastní soukromé hřiště a bránit ho před útoky zvenčí. Také proti hlasům, které říkají: "Co je tohle za bezútěšný milostný život?" Jen proto, že máte sex jen jednou za měsíc nebo souhlasíte s tím, že "anální" není volba. I když každý píše, že to k tomu v dnešní době prostě patří. Můj sex není taškařice. Není otevřena veřejné diskusi. Patří jen mně a mému manželovi. To znamená, že můžeme cítit potěšení, i když děláme něco, co je na hony vzdálené tomu, co najdete v seznamech úkolů dokonalého milence.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat