Dejte zelenou milování při menstruaci

Milování během menstruace nemusí být tabu, pokud budete vědět, jak na to.

Milování během menstruace je téma, které může vyvolávat rozporuplné pocity a názory. Pro některé je to tabu, pro jiné zase přirozená součást intimního života. Přesto existuje několik důvodů, proč dát zelenou kartu milování během menstruace a zbavit se mýtů a předsudků, které toto téma obklopují.

Zmírnění menstruačních bolestí

Jedním z hlavních důvodů, proč zvažovat milování během menstruace, je zmírnění menstruačních bolestí. Orgasmus uvolňuje endorfiny, což jsou přirozené látky proti bolesti. Tyto chemikálie mohou pomoci snížit křeče a nepříjemné pocity spojené s menstruací. Některé ženy dokonce Zvýšená intimita a emocionální propojení

Pro mnoho párů může být milování během menstruace příležitostí prohloubit emocionální propojení. Otevřenost a ochota sdílet tento intimní okamžik může posílit důvěru a blízkost mezi partnery. Navíc, pokud jsou oba partneři otevření a pohodlní s touto praxí, může to vést k lepší komunikaci a porozumění v jiných aspektech vztahu.

Přírodní lubrikace

Menstruační krev funguje jako přirozená lubrikace, což může usnadnit a zpříjemnit samotný akt. To může být obzvláště užitečné pro ženy, které zažívají suchost během jiných fází svého cyklu. Přirozená lubrikace může také snížit riziko nepohodlí nebo podráždění během sexuální aktivity.

Narušení stereotypů a předsudků

Milování během menstruace může pomoci narušit stereotypy a předsudky, které obklopují menstruaci. Menstruace je přirozený biologický proces a není důvod, proč by měla být považována za nečistou nebo tabu. Otevřenost vůči této praxi může přispět k většímu přijímání a pochopení ženského těla a jeho funkcí.

Praktické tipy

Pokud se rozhodnete vyzkoušet milování během menstruace, je zde několik praktických tipů, které mohou pomoci:

  • Použijte tmavé ručníky: Položte tmavý ručník na postel, abyste předešli nechtěným skvrnám.
  • Vyzkoušejte sprchu: Sex ve sprše může být čistší a pohodlnější alternativou.
  • Komunikujte s partnerem: Ujistěte se, že jste oba s touto myšlenkou pohodlní a otevření diskusi o jakýchkoli obavách nebo potřebách.

Milování během menstruace nemusí být pro každého, ale pro ty, kteří jsou otevření této zkušenosti, může přinést řadu výhod. Od zmírnění menstruačních bolestí po prohloubení emocionálního propojení s partnerem, existuje mnoho důvodů, proč dát zelenou kartu milování během menstruace.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK565670/ - celý článek






Celkem  1 komentářů

Avatar Medicus Soulož při menstruaci
22.07.2024

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaně z lásky

20min
(38 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

25min
(21 hlasů)

Dušené houby na toastu

40min
(25 hlasů)
Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat