Komentáře k článku

Medicus 26.06.2024

Žena pociťuje silnější orgasmus jenom při análním styku.

Jana Tichá Medicus 05.07.2024

Přezdívka "medicus" je sice rodu mužského, ale podle tvého blábolu vypadáš na ženu? Jak můžeš vědět jak úžasný orgazmus pociťuje žena, když jí nějaký úchylný chcípák dranžíruje konečník? Žena to buďto "vydrží" (asi z lásky?) a pak si ještě dlouho líže rány - o tom žádná? Pokud jsi chlap - zkus to s nějakým šmejdem, ať ti roztrhá zadek, určitě si to vychutnáš, a pak na podobných radovánkách úchylných čtenářů jaké zde poskytují seriozní PL čvachtej. Čus.

Medicus Medicus 05.07.2024

Janičko! Jsi skvělá! Pokračuj! Jen tak dál!

Pohlavně silní muži 27.06.2024

NEJKRÁSNĚJŠÍ A POHLAVNĚ NEJSILNĚJŠÍ MUŽI JSOU GAYOVÉ,zajistí nejsilnější pohlavní ukojení u mužů i u žen.

Josef 28.06.2024

Nejlepší pro oba je vše co je příjemné a to jak prsty,tak orální milování a i běžný sex

Jana Tichá Josef 05.07.2024

Pochopila jsem, že tady se může čvachtat cokoliv, přestože jde o odpornou dehonestaci žen, které jsou nabízeny asi jako nočník - ať se úchylové pobaví. Tak dobře .."prsty, orál..." atd. a co nám ještě prozradíš - děláš si to raději pravou rukou, nebo levou? Tak do toho - nestyď se.

Nabídněte ! 28.06.2024

JSEM DŮSTOJNÍK prodám vojenské trenýrky.Nošené,propocené,vepředu zaschlé bílé skvrny od spermatu a rezavé od ucvrnknutí,vzadu v zářezu hnědé.Silný erotický podnět pro opravdové muže!

Jana Tichá Nabídněte ! 05.07.2024

Předpokládám, že si ten smradlavý a špinavý hadr, který zde prostřednictvím PL nabízíš, dáváš každý večer na polštář pod hlavu pro líbeznější spaní? Máš potom skvělé perverzní sny? Svěř se nám opravdový muži. Dík.

Jana Tichá 04.07.2024

Opět hnusný článek s obrázkem? Nedovedou se bez toho PL obejít, a dát přednost solidním zprávám? I když je na úvodu upozornění že obsah může být "nebezpečný" - ale ne úchylný a perverzní - a opět prasata s poklopcem píšou perverzní diskuze - asi jim to chybí. Říkejte to doma svým partnerkám a vnoučatům - ty to potěší. Nebo nemáte s kým byste si počvachtali? Všichni od vás utekli a vy jen čumíte z okna a ulevíte si brebtáním k těmhle prasárnám? ...prsty...anální styk.... Jste ubožáci a redakce PL je na trestní oznámení.

Medicus Jana Tichá 04.07.2024

Janičko, silný a kvalitní orgasmus vám zajistí jedině statný a tělnatý Gay.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat