Natáčet si soukromou sex-tape není dobrý nápad

Pokud přemýšlíte o tom, jestli by nebyl skvělý nápad obdarovat svou drahou polovičku sexy videem (nebo nějaké společně vyrobit), rovnou říkáme: NE! NE! NE! Důvodů, proč byste měli držet videokameru dál od ložnice, je opravdu dost.

Zde je deset dobrých důvodů, proč se přes všechnu lásku a vášeň nenechat unést. Poznámka: Důvěra je dobrá, rozum je někdy lepší!

Pomsta by nebyla sladká

Samozřejmě se milujete. Ale co když se vás vztah rozpadne? Co když mu ublížíte a on se možná bude chtít pomstít? Stačí kliknout na „sdílet“ a video už koluje online. Že by to nikdy neudělal? No, lidé už udělali ze zklamané lásky spoustu nepochopitelných věcí.

Nechtěná projekce

Snad to ani nemyslel špatně. Možná byl jen strašně opilý. Možná to video v telefonu našel někdo omylem. Že je to všechno nepravděpodobné? Vůbec ne.

Nejhorší scénář

Pokud se, a to už z jakéhokoli důvodu, dostane vaše video na internet, všichni budou znát každý centimetr vašeho těla – a váš sexuální výkon. Zní to hrozně? A přesně takové to bude!

Co řeknete svým příbuzným?

Země se opět v rozhodující chvíli neotevře.

... a co teprve svým dětem?

Není třeba říkat nic jiného, ​​že?

Mohlo by vás to stát kariéru!

Mnoho šéfů a HR manažerů má o svém novém zaměstnanci jasnou představu. Pokud nehledáte svou budoucí pozici v porno průmyslu, nebudou se jim odkazy, které se objeví spolu s vaším jménem, asi úplně líbit.

„Ta z videa“

Smutné, ale pravdivé: Bohužel něco takového zůstane v myslích lidí navždy. Mnohem déle než cokoliv pozitivního, co jste kdy udělala. A pak už pro všechny budete jen tak z videa.

Hejty kam se podíváte

Nemáte ponětí, jak mohou být lidé zlomyslní. Opravdu to chcete riskovat?

Nechcete být sexuální objekt. Zvlášť ne pro cizí lidi.

Věci, které jsou online, je velmi obtížné odstranit. Pokud vůbec. Chtěli byste, aby se u vašeho videa vzrušovali i naprosto cizí lidé?

Proto: na video zapomeňte. Je lepší dělat některé věci jen z lásky. A v soukromí.

Zdroj: názory autora






Celkem  3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro Berany obdobím sebeobjevování a posílení osobních vztahů. Vaše energie bude na vrcholu a k tomu přispěje i pozitivní vliv Marsu, který vás povede k rozhodným a efektivním činům.V oblasti lásky se můžete těšit na pozitivn&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 6.9.
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat